1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Gyógyító szerelem

Ajánljuk minden nônek, minden korosztályból – legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkezô nem iránt –, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját.
A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították.
Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat elsô alkalommal tárjuk érthetô nyelven a nyugati olvasók elé.
A szerzôk két fontos gyakorlatot tanítanak a nôknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához.
1. A petefészek légzés, amely:

lerövidíti a menstruációt

enyhíti a görcsöket

több életerôt (Chi/Qi) gyûjt a petefészekbe

gyarapítja a szexuális (vonz)erôt

2. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.

Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör – ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerônket.
A taoista bölcsek teljes egységnek tekintették energiájukat. Például, egy fiatal és egészséges ember napi energiaszükségletének 100%-át táplálkozással, pihenéssel és mozgással nyeri, ennek körülbelül 60-70%-át használja fel napi tevékenységeinek elvégzésére: munkára, táplálkozásra, emésztésre, légzésre, járásra stb. Hasonlíthatjuk ezt a folyamatot a folyószámla-műveletekhez. Ahogy az ember idősödik, egyre kevesebb energiához jut (egyre kevesebbet tud a számlájára tenni), noha szervezetének továbbra is ugyanakkora energiára van szüksége (ugyanannyit költ), mint korábban. Ezért túlterheli a számláját, azaz energiát von el az életfontosságú szervektől – vese, máj, lép, tüdő, szív és hasnyálmirigy –, majd a mirigyektől, végül pedig az agytól.
A taoista magyarázat szerint a férfi főként a magömlések alkalmával veszít energiát, míg a nők elsősorban a menstruáció alatt, a nemi érintkezés során nem. Egy fiatal, egészséges nő számára a menzesz a napi tevékenységeken túli energiaszükségletet jelent. Feltéve, hogy a nők átlagosan 12 éves koruktól 50 éves korukig menstruálnak, akkor életükben mintegy 300-500 ciklus történik. A petefészekben minden hónapban megérik egy magas szintű termékeny energiával rendelkező petesejt. Ugyancsak sok energiát igényel a hormonok illetve a megtermékenyített petesejtet oltalmazó, tápláló méhfal létrehozása. Figyelembe véve túlnépesedett világunkat, egy-két gyermeknél több nemzését nem engedhetjük meg. Ez azt jelenti, hogy csupán egy-két petesejtet használunk fel, a fennmaradó 300-500, értékes energiát tartalmazó sejt veszendőbe megy. Ez a ráfordítás a nők napi energiakészletének 30-40%-át jelenti. Ha ez a szexuális energia akadálytalanul távozhat, a nő életerejének 30-40%-át elveszti. Ez az energia viszont átalakítható a szerveket, mirigyeket, az agyat és a csontvelőt tápláló életerővé és spirituális energiává.
Ahogy a negatív érzelmek felemésztik bennünk az életerőt, és megfosztanak szexuális energiánktól, életerőnk mintegy 10-60 százalékkal megcsappan. A túl sok negatív érzelmi energia felemészti életenergiánk jelentős részét, és így kevesebb energiánk marad a hormonok előállítására, illetve az elveszített szexuális energia pótlására. Nem marad kellő energiánk a lélek és a szellem építésére és táplálására.
Az emberek a negatív érzelmeket „hulladék energiának” tekintik, amitől valamilyen módon meg kell szabadulniuk. Mivel a negatív érzelmi energia és a szexuális energia az életerőnk része, ha elszórjuk ezt a „hulladékot”, akkor ezzel együtt életerőnket is csökkentjük. Ezek után testi szükségleteinket továbbra is az elsőrendű energiából fedezzük, és 40 éves korunkra mintegy 50-60 százalékát feléljük életerőnknek. 65 éves korunkra legtöbbünk életereje már csak csordogál, míg végül teljesen kifogyunk belőle.
Az energia-megmaradás törvénye szerint az energia nem vész el, csak átalakul. Amikor a hulladékot kiborítva megszabadulunk ártó energiáinktól, valaki másnak össze kell azt szednie. Amikor haragunkat kitöltjük valakin, az illetőnek szintén ki kell adnia a magáét, és ha nem tudja rajtunk kitölteni, keres valaki mást. Az ily módon tovagördülő harag-lavina végül többszörös erővel tér vissza az időközben hozzákapcsolódó félelemmel, szomorúsággal, kapkodással és mindenféle egyéb feszültséggel. Mindezt megint csak nem tudjuk elviselni, ezért találunk valami ürügyet, hogy kiboríthassuk. A „borogatásnak” tehát nincs vége, és a negatív érzelmek egyre szaporodnak. Ez pedig tovább gyengíti a szexuális, a kreatív és a nemző energiát.
A negatív energia életerővé (Chi) alakítása
Tudnunk kell a módját, hogyan alakítsuk át a negatív energiát pozitívvá valamint kellemes érzésekké.
Ebből a könyvből fokozatosan elsajátíthatjuk az elveszített szexuális, kreatív és nemző energiánk pótlását a testünkön áthaladó speciális energiapálya megnyitásával. Amint megnyitottuk ezt a vezetéket például petefészek légzéssel, mind a negatív, mind a szexuális energiát keringethetjük rajta.

 

Cím:

 
 Gyógyító szerelem    Ára: 2 500 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete bokarögzítő,kung fu,meleg vizes fogvédő,mma,Borsod,kempo,harcművészet,amerikai foci,bo,gyerek fejvédő,gumikés,karate,ju jitsu,box kesztyű,súlyemelő kesztyű,judo nadrág,csuklóvédő,bőr pontütő,testütő pajzs,lábszárvédő,alkarvédő,sportszár,mélyütésvédő,vállrögzítő,rugalmas bandázs,önvédelmi ruha,karate mellvédő,Adidas,box cipő,térdvédő,jo,kapus kesztyű,aikido,mma sípcsontvédő,Kulcsszavak: sport,fogyasztó kerék,bíró felszerelés,chi kung,budo kabát,katana,seikenvédő,táska,pontütő,miskolci,birkózó fülvédő,expander,szőnyeg,Saman,BAZ megye,sportruha,térdgumi,tapadószalag bandázs,thai box nadrág,wkf mellvédő,kung fu cipő,adidas birkózó cipő,rögzítőpántos fogvédő,budo,egykezes súly,judo,hajlított pontütő,thai box,combgumi,Kime,szamurájok,birkózó cipő,puzzle tatami,fémmerevítéses térdrögzítő,tanto,önvédelmi eszköz,mellvédő,shotokan karate,önvédelem,női altestvédő,tenyeres pontütő,budo nadrág,wkf seikenvédő,wakizashi,fitnesz,kineziológiai tapasz,box,Fuji,tatami,taekwondo,vállvédő,bokavédő,labdarúgás,neoprén térdvédő,Matsuru,szauna ruha,gyerek fogvédő,rugalmas seikenvédő,tonfa,csuklóerősítő,önvédelmi felszerelés,fit labda,kézilabda térdvédő,sportfelszerelés,párnás térdvédő,alkarpajzs,mellkasvédő,vászon zsák,függeszthető zsák,karate sípcsontvédő,nunchaku,arccsontvédő,Everlast,pilates,kyokushin karate,vaksz,csuklórögzítő,joga,sípcsontvédő,kendo,küzdősport,műbőr pajzs,szuszpenzor,aerobik,combvédő,verseny mellvédő,Kaiten,bandázs,kiöntős fogvédő,női mellvédő,zsákütő kesztyű,fa hulahopp karika,kézilabda,fejvédő,térdrögzítő,bokagumi,karate nadrág,shuriken,4F,herevédő,bőr pajzs,zacskós fogvédő,magnézia kocka,Ruca Fighter,Miskolcon,műbőr fejvédő,foci,öv,alhasvédő,Bódi,judo szőnyeg,judo ruha,műbőr pontütő,karate szótár,torna,birkózás,fogvédő,mma kesztyű,box zsák,adidas mellvédő,rácsos fejvédő,bőr fejvédő,iskolai sportfelszerelés,zselés fogvédő,röplabda,box nadrág,balett cipő,női mélyütésvédő,karate kabát,verseny fejvédő,sporteszköz,adidas box cipő,csuklómerevítő,könyv,versenysportok,wkf sípcsontvédő,kata könyv 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Everlast,Kime,judo,női mellvédő,alhasvédő,mma sípcsontvédő,fogvédő,zsákütő kesztyű,neoprén térdvédő,függeszthető zsák,box zsák,kung fu cipő,tapadószalag bandázs,verseny mellvédő,adidas birkózó cipő,bőr pontütő,zselés fogvédő,kapus kesztyű,önvédelmi eszköz,expander,joga,aikido,ju jitsu,shotokan karate,karate nadrág,iskolai sportfelszerelés,önvédelmi felszerelés,bíró felszerelés,Fuji,rugalmas bandázs,combvédő,sportszár,versenysportok,karate kabát,gyerek fejvédő,puzzle tatami,judo nadrág,hajlított pontütő,bőr fejvédő,wakizashi,thai box nadrág,thai box,aerobik,rugalmas seikenvédő,szamurájok,szuszpenzor,box kesztyű,Kulcsszavak: sport,Miskolcon,sportfelszerelés,gumikés,mélyütésvédő,bőr pajzs,budo nadrág,karate sípcsontvédő,rögzítőpántos fogvédő,kendo,alkarvédő,csuklómerevítő,térdvédő,műbőr fejvédő,vállvédő,önvédelmi ruha,pilates,fa hulahopp karika,Ruca Fighter,bokarögzítő,kung fu,shuriken,kiöntős fogvédő,wkf mellvédő,fogyasztó kerék,seikenvédő,sporteszköz,foci,műbőr pontütő,meleg vizes fogvédő,wkf sípcsontvédő,katana,zacskós fogvédő,budo kabát,nunchaku,Matsuru,adidas mellvédő,kineziológiai tapasz,térdrögzítő,bandázs,combgumi,sportruha,wkf seikenvédő,bo,tanto,rácsos fejvédő,mma,Borsod,mellvédő,vászon zsák,chi kung,box nadrág,mellkasvédő,arccsontvédő,fitnesz,csuklóerősítő,szőnyeg,alkarpajzs,4F,Bódi,szauna ruha,kempo,BAZ megye,fémmerevítéses térdrögzítő,birkózó fülvédő,súlyemelő kesztyű,karate,torna,karate mellvédő,vaksz,Adidas,női altestvédő,párnás térdvédő,táska,amerikai foci,bokavédő,röplabda,box cipő,tatami,egykezes súly,kézilabda térdvédő,pontütő,birkózó cipő,lábszárvédő,box,kyokushin karate,verseny fejvédő,sípcsontvédő,karate szótár,magnézia kocka,judo szőnyeg,jo,tonfa,kata könyv,önvédelem,könyv,bokagumi,vállrögzítő,balett cipő,gyerek fogvédő,csuklóvédő,herevédő,taekwondo,testütő pajzs,labdarúgás,fejvédő,harcművészet,női mélyütésvédő,tenyeres pontütő,térdgumi,mma kesztyű,fit labda,műbőr pajzs,adidas box cipő,Saman,kézilabda,küzdősport,öv,csuklórögzítő,birkózás,budo,judo ruha,Kaiten,miskolci

  Powered by:   UWS