1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Gyógyító szerelem

Ajánljuk minden nônek, minden korosztályból – legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkezô nem iránt –, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját.
A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították.
Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat elsô alkalommal tárjuk érthetô nyelven a nyugati olvasók elé.
A szerzôk két fontos gyakorlatot tanítanak a nôknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához.
1. A petefészek légzés, amely:

lerövidíti a menstruációt

enyhíti a görcsöket

több életerôt (Chi/Qi) gyûjt a petefészekbe

gyarapítja a szexuális (vonz)erôt

2. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.

Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör – ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerônket.
A taoista bölcsek teljes egységnek tekintették energiájukat. Például, egy fiatal és egészséges ember napi energiaszükségletének 100%-át táplálkozással, pihenéssel és mozgással nyeri, ennek körülbelül 60-70%-át használja fel napi tevékenységeinek elvégzésére: munkára, táplálkozásra, emésztésre, légzésre, járásra stb. Hasonlíthatjuk ezt a folyamatot a folyószámla-műveletekhez. Ahogy az ember idősödik, egyre kevesebb energiához jut (egyre kevesebbet tud a számlájára tenni), noha szervezetének továbbra is ugyanakkora energiára van szüksége (ugyanannyit költ), mint korábban. Ezért túlterheli a számláját, azaz energiát von el az életfontosságú szervektől – vese, máj, lép, tüdő, szív és hasnyálmirigy –, majd a mirigyektől, végül pedig az agytól.
A taoista magyarázat szerint a férfi főként a magömlések alkalmával veszít energiát, míg a nők elsősorban a menstruáció alatt, a nemi érintkezés során nem. Egy fiatal, egészséges nő számára a menzesz a napi tevékenységeken túli energiaszükségletet jelent. Feltéve, hogy a nők átlagosan 12 éves koruktól 50 éves korukig menstruálnak, akkor életükben mintegy 300-500 ciklus történik. A petefészekben minden hónapban megérik egy magas szintű termékeny energiával rendelkező petesejt. Ugyancsak sok energiát igényel a hormonok illetve a megtermékenyített petesejtet oltalmazó, tápláló méhfal létrehozása. Figyelembe véve túlnépesedett világunkat, egy-két gyermeknél több nemzését nem engedhetjük meg. Ez azt jelenti, hogy csupán egy-két petesejtet használunk fel, a fennmaradó 300-500, értékes energiát tartalmazó sejt veszendőbe megy. Ez a ráfordítás a nők napi energiakészletének 30-40%-át jelenti. Ha ez a szexuális energia akadálytalanul távozhat, a nő életerejének 30-40%-át elveszti. Ez az energia viszont átalakítható a szerveket, mirigyeket, az agyat és a csontvelőt tápláló életerővé és spirituális energiává.
Ahogy a negatív érzelmek felemésztik bennünk az életerőt, és megfosztanak szexuális energiánktól, életerőnk mintegy 10-60 százalékkal megcsappan. A túl sok negatív érzelmi energia felemészti életenergiánk jelentős részét, és így kevesebb energiánk marad a hormonok előállítására, illetve az elveszített szexuális energia pótlására. Nem marad kellő energiánk a lélek és a szellem építésére és táplálására.
Az emberek a negatív érzelmeket „hulladék energiának” tekintik, amitől valamilyen módon meg kell szabadulniuk. Mivel a negatív érzelmi energia és a szexuális energia az életerőnk része, ha elszórjuk ezt a „hulladékot”, akkor ezzel együtt életerőnket is csökkentjük. Ezek után testi szükségleteinket továbbra is az elsőrendű energiából fedezzük, és 40 éves korunkra mintegy 50-60 százalékát feléljük életerőnknek. 65 éves korunkra legtöbbünk életereje már csak csordogál, míg végül teljesen kifogyunk belőle.
Az energia-megmaradás törvénye szerint az energia nem vész el, csak átalakul. Amikor a hulladékot kiborítva megszabadulunk ártó energiáinktól, valaki másnak össze kell azt szednie. Amikor haragunkat kitöltjük valakin, az illetőnek szintén ki kell adnia a magáét, és ha nem tudja rajtunk kitölteni, keres valaki mást. Az ily módon tovagördülő harag-lavina végül többszörös erővel tér vissza az időközben hozzákapcsolódó félelemmel, szomorúsággal, kapkodással és mindenféle egyéb feszültséggel. Mindezt megint csak nem tudjuk elviselni, ezért találunk valami ürügyet, hogy kiboríthassuk. A „borogatásnak” tehát nincs vége, és a negatív érzelmek egyre szaporodnak. Ez pedig tovább gyengíti a szexuális, a kreatív és a nemző energiát.
A negatív energia életerővé (Chi) alakítása
Tudnunk kell a módját, hogyan alakítsuk át a negatív energiát pozitívvá valamint kellemes érzésekké.
Ebből a könyvből fokozatosan elsajátíthatjuk az elveszített szexuális, kreatív és nemző energiánk pótlását a testünkön áthaladó speciális energiapálya megnyitásával. Amint megnyitottuk ezt a vezetéket például petefészek légzéssel, mind a negatív, mind a szexuális energiát keringethetjük rajta.

 

Cím:

 
 Gyógyító szerelem    Ára: 2 500 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete vállvédő,Adidas,rugalmas seikenvédő,sípcsontvédő,függeszthető zsák,sportfelszerelés,amerikai foci,könyv,karate mellvédő,versenysportok,műbőr pajzs,rugalmas bandázs,expander,wkf sípcsontvédő,hajlított pontütő,adidas mellvédő,fogvédő,Kulcsszavak: sport,tanto,wakizashi,adidas box cipő,alkarpajzs,pontütő,fogyasztó kerék,aikido,kyokushin karate,budo kabát,karate kabát,judo,mellvédő,karate nadrág,bokarögzítő,alhasvédő,bandázs,mma kesztyű,gumikés,karate sípcsontvédő,adidas birkózó cipő,tenyeres pontütő,kata könyv,csuklórögzítő,BAZ megye,wkf mellvédő,térdrögzítő,meleg vizes fogvédő,fa hulahopp karika,karate,birkózó cipő,puzzle tatami,egykezes súly,kineziológiai tapasz,fémmerevítéses térdrögzítő,bőr pontütő,harcművészet,kapus kesztyű,bőr pajzs,shuriken,magnézia kocka,Borsod,tatami,box nadrág,judo nadrág,önvédelmi felszerelés,combvédő,verseny mellvédő,női mélyütésvédő,súlyemelő kesztyű,lábszárvédő,pilates,kempo,bokavédő,judo ruha,seikenvédő,röplabda,csuklóerősítő,sporteszköz,párnás térdvédő,Saman,zselés fogvédő,tapadószalag bandázs,chi kung,önvédelem,szauna ruha,Matsuru,birkózó fülvédő,kung fu,budo nadrág,öv,taekwondo,Kaiten,térdvédő,sportszár,kendo,vászon zsák,sportruha,box kesztyű,fitnesz,térdgumi,Everlast,bokagumi,birkózás,arccsontvédő,ju jitsu,vaksz,kézilabda térdvédő,labdarúgás,mélyütésvédő,budo,jo,kiöntős fogvédő,fit labda,katana,műbőr pontütő,műbőr fejvédő,tonfa,torna,Miskolcon,önvédelmi ruha,kézilabda,bo,shotokan karate,foci,mma sípcsontvédő,önvédelmi eszköz,balett cipő,testütő pajzs,iskolai sportfelszerelés,box zsák,herevédő,nunchaku,verseny fejvédő,box cipő,bőr fejvédő,szuszpenzor,neoprén térdvédő,alkarvédő,rögzítőpántos fogvédő,aerobik,thai box,kung fu cipő,szamurájok,Fuji,miskolci,joga,csuklómerevítő,karate szótár,fejvédő,bíró felszerelés,Bódi,mellkasvédő,combgumi,női mellvédő,gyerek fogvédő,gyerek fejvédő,rácsos fejvédő,judo szőnyeg,wkf seikenvédő,zsákütő kesztyű,küzdősport,4F,thai box nadrág,szőnyeg,csuklóvédő,Kime,zacskós fogvédő,Ruca Fighter,box,vállrögzítő,női altestvédő,táska,mma 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! budo,önvédelem,bőr pajzs,bíró felszerelés,versenysportok,labdarúgás,balett cipő,fogyasztó kerék,sporteszköz,karate mellvédő,műbőr pajzs,budo kabát,gyerek fejvédő,verseny fejvédő,fejvédő,női mellvédő,Kulcsszavak: sport,wkf mellvédő,csuklórögzítő,Saman,vállrögzítő,szőnyeg,csuklómerevítő,csuklóvédő,thai box,kendo,combvédő,chi kung,küzdősport,Everlast,súlyemelő kesztyű,box zsák,mellvédő,fogvédő,nunchaku,bőr fejvédő,zsákütő kesztyű,arccsontvédő,függeszthető zsák,Miskolcon,Borsod,katana,önvédelmi felszerelés,kézilabda,4F,lábszárvédő,jo,kézilabda térdvédő,vaksz,ju jitsu,egykezes súly,önvédelmi ruha,shotokan karate,verseny mellvédő,női mélyütésvédő,szamurájok,bokagumi,öv,Ruca Fighter,Fuji,iskolai sportfelszerelés,fa hulahopp karika,vállvédő,mma,fit labda,karate sípcsontvédő,amerikai foci,harcművészet,box cipő,box kesztyű,tapadószalag bandázs,seikenvédő,pilates,taekwondo,shuriken,műbőr fejvédő,tanto,rácsos fejvédő,könyv,kung fu cipő,fémmerevítéses térdrögzítő,aerobik,tatami,birkózás,vászon zsák,mellkasvédő,szauna ruha,birkózó cipő,bőr pontütő,kempo,pontütő,kineziológiai tapasz,párnás térdvédő,BAZ megye,kapus kesztyű,rögzítőpántos fogvédő,adidas mellvédő,wkf seikenvédő,rugalmas seikenvédő,meleg vizes fogvédő,műbőr pontütő,mma sípcsontvédő,wakizashi,sípcsontvédő,box,szuszpenzor,önvédelmi eszköz,judo nadrág,Adidas,térdrögzítő,mélyütésvédő,joga,aikido,alkarvédő,női altestvédő,kiöntős fogvédő,bokarögzítő,adidas box cipő,mma kesztyű,sportfelszerelés,zacskós fogvédő,térdgumi,bo,herevédő,gumikés,Matsuru,wkf sípcsontvédő,térdvédő,budo nadrág,testütő pajzs,Bódi,karate kabát,gyerek fogvédő,combgumi,karate nadrág,foci,expander,magnézia kocka,birkózó fülvédő,sportruha,karate szótár,hajlított pontütő,miskolci,tenyeres pontütő,táska,kyokushin karate,fitnesz,alhasvédő,bandázs,röplabda,rugalmas bandázs,adidas birkózó cipő,zselés fogvédő,karate,sportszár,Kaiten,judo szőnyeg,alkarpajzs,judo ruha,csuklóerősítő,box nadrág,judo,thai box nadrág,tonfa,Kime,neoprén térdvédő,puzzle tatami,bokavédő,kata könyv,kung fu,torna

  Powered by:   UWS