1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos pár

Bármilyen megdöbbentően hangzik is, mind a nők, mind pedig a férfiak képesek többszörös orgazmusra.

Ez a könyv arra tanítja Önt és partnerét, hogyan tapasz­talhatja meg a többszöri, egész testre kiterjedő orgazmust. Mindazonáltal ez csak a kezdete annak a szexualitásra vonatkozó tudásnak, amelyet bemutatunk. Ha ön és partnere mindketten multiorgazmusosak, mindketten sokkal nagyobb élveze­tet fognak egyénileg is átélni. Emellett képessé válnak arra is, hogy összehangol­ják szexuális szükségleteiket, és így a bensőségesség és eksztázis még kielégítőbb szintjeit érhetik el együtt.

A taoista szexuális tanítások, melyeket „A hálószoba művészeté”-nek is neveznek, egy ötezer éves hagyomány, melyet hosszú ideje úgy ismernek, amely a férfi többszörös orgazmusáról valamint a szexuális kielégülés egyéb titkairól szól.

Azért hozták létre, hogy a párok megtapasztalhassák az élvezetesebb és gyógyító szerelmeskedést. A szexualitásra vonatkozó szégyenérzettel és helytelen információk tömkelegével szemben, amelyben többségünk felnő, „A hálószoba művészete” megvilágosító erővel hatott.A taoista szexuális tanításokról szóló könyveket barátainknak is kölcsönadtuk ugyan, de ők azt mondták, hogy bár a gyakorlatok fantasztikusan hangzanak, de nem tudják, hogyan és hol kezdjék. Sajnos nem létezett egyszerű, lépésről lépésre haladó könyv, amely megmutatta volna a hétköznapi embereknek, mint mi, hogyan válhatnak multiorgazmusossá, és miként tapasztalhatják meg a testet (is) gyógyító, bensőséges és spirituálisan mély szerelmeskedést. Végül barátaink nem szűnő „nyaggatása” hatására úgy döntöttünk, hogy írunk egy ilyen könyvet.

Miután kiterjedt olvasást és kutatást folytattunk, nyilvánvalóvá vált, hogy ezen hagyomány leghitelesebb és leggyakorlatiasabb tanítója Mantak és Maneewan Chia. Mantak Chia hosszú éveket tanult taoista mesterektől, és a szexualitásról elsajátított bölcsességet egy sajátos rendszerbe foglalta, melyet „gyógyító szerelem”-nek nevez. Ennek hatása fokozott gyógyulás és szerelem/szeretet, valamint nagyobb élvezet és szenvedély. Emberek ezreit tanította a világon mindenütt, oktatók ezreit képezte ki, és a taoista szexuális tanítások, valamint a Tai Chi, Chi Kung és más taoista gyakorlatok kiemelkedő oktatójaként tisztelik világszerte.

Hamar rádöbbentünk, hogy a taoista mesterek maguk is orvosok voltak, akik a szexuális viselkedést részletesen és éleslátóan tanulmányozták. Minket azok a konkrét hatások érdekeltek, amelyeket a modernkori olvasó saját maga tapasztalhat meg a hálószobában. A több ezer év alatt kifejlesztett taoista felfogást és technikákat akartuk egyesíteni a legújabb tudományos kutatások tapasztalataival.

Elsősorban a férfiak számára akartunk könyvet írni, amelynek aztán A multiorgazmusos férfi címet adtuk, mert a gyógyító szerelem hatékonysága főként azon múlik, hogy a férfi mennyire képes szexuális energiájának ápolására és ideális esetben multiorgazmusossá válni. A könyv megpendített egy húrt - a világon emberek százezrei olvasták több, mint 12 nyelven.

Miközben vitaesteket tartottunk a könyvről szerte az országban, folyamatosan azt kérdezték tőlünk, mikor írunk egy könyvet párok számára, amely a nőknek is megmutatná, nem csak a férfiaknak, miként tehetik a gyógyító szerelmet életük részévé. Végül jó néhány év telt el, valamint számos vázlatot készítettünk, mire most bemutathatjuk A multiorgazmusos pár-t. Reméljük, megfelelően viszonyulunk ehhez a gazdag hagyományhoz, amikor a modern olvasók elé tárjuk azt a szexuális bölcsességet, amire oly nagy szükségünk van az érzéki zavarodottság napjaiban. Kívánjuk, hogy Ön és (esetleg jövőbeli) partnere éppoly örömöt és kielégülést találjanak, ahogyan mi a gyógyító szerelem rendkívül erőteljes és mély gyakorlataiban.


Többszörös orgazmus minden férfi számára

Kevés ember tud róla, hogy a férfiak többszörös orgazmusra képesek. Miközben ez a tény Keleten már évezredek óta ismert, és az 1940-es évektől kezdődően Nyu­gaton is igazolást nyert Alfred Kinsey és mások kutatásai nyomán, a legtöbb férfi és nő számára még mindig meglepetésként hat.

Előző könyvünkben, A multiorgazmusosos férfi-ben áttekintettük a legújabb kutatási eredményeket és ősi módszereket, melyek a férfiak multiorgazmusossá válását segítik. Arra törekedtünk, hogy olyan kézikönyvet adjunk a férfiaknak, amelynek segítségével szexuális életüket egészségesebbé és kielégítőbbé tehetik. Jelen könyv párok számára íródott kézikönyv, vagy ahogy a taoisták hívják, "pár­nakönyv", és célja, hogy mindkét fél képességeit fejlessze az egyre teljesebb élve­zet, egészség és bensőségesség érdekében.


Többszörös orgazmus minden nő számára

Annak ellenére, hogy a nők többszörös orgazmusra való képessége közismert, a nők több mint 5O%-ának vagy sosem volt többszörös orgazmusa, vagy nincs is rend­szeres orgazmusa. Ebben a könyvben bemutat juk a nőknek, miként tehetnek szert erre a képességre, azoknak pedig, akik már rendelkeznek vele, megmutat juk, ho­gyan terjeszthetik ki, és fokozhatják az orgazmust.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos pár    Ára: 2 095 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete chi kung,karate mellvédő,szauna ruha,küzdősport,aikido,Fuji,tapadószalag bandázs,vállvédő,műbőr fejvédő,fitnesz,kiöntős fogvédő,fogvédő,csuklóvédő,testütő pajzs,wkf sípcsontvédő,lábszárvédő,szuszpenzor,önvédelmi ruha,csuklómerevítő,tanto,térdrögzítő,herevédő,mellkasvédő,alkarvédő,öv,önvédelmi felszerelés,balett cipő,mélyütésvédő,kézilabda térdvédő,combvédő,shuriken,Kaiten,kung fu,Adidas,térdvédő,önvédelmi eszköz,puzzle tatami,alkarpajzs,budo kabát,táska,foci,pontütő,Matsuru,pilates,sípcsontvédő,arccsontvédő,fejvédő,adidas mellvédő,sporteszköz,box kesztyű,4F,szamurájok,függeszthető zsák,női altestvédő,Bódi,női mellvédő,önvédelem,bokagumi,versenysportok,magnézia kocka,Saman,rugalmas bandázs,Ruca Fighter,judo,nunchaku,wakizashi,bandázs,kézilabda,kung fu cipő,mma kesztyű,karate,rácsos fejvédő,alhasvédő,adidas box cipő,kempo,gyerek fogvédő,bo,meleg vizes fogvédő,tenyeres pontütő,zacskós fogvédő,párnás térdvédő,harcművészet,fit labda,Miskolcon,sportruha,bokavédő,BAZ megye,wkf seikenvédő,bíró felszerelés,box,karate szótár,hajlított pontütő,Kime,neoprén térdvédő,gyerek fejvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,egykezes súly,karate sípcsontvédő,birkózó cipő,amerikai foci,karate kabát,rögzítőpántos fogvédő,karate nadrág,tonfa,adidas birkózó cipő,női mélyütésvédő,ju jitsu,bokarögzítő,torna,bőr pontütő,box nadrág,aerobik,birkózás,bőr fejvédő,kineziológiai tapasz,gumikés,kyokushin karate,budo,rugalmas seikenvédő,birkózó fülvédő,katana,judo ruha,judo nadrág,jo,thai box nadrág,box zsák,expander,mma,kata könyv,műbőr pajzs,Borsod,shotokan karate,joga,vállrögzítő,zsákütő kesztyű,fogyasztó kerék,zselés fogvédő,taekwondo,kendo,csuklórögzítő,mellvédő,bőr pajzs,Everlast,sportfelszerelés,iskolai sportfelszerelés,wkf mellvédő,csuklóerősítő,térdgumi,vaksz,labdarúgás,seikenvédő,sportszár,vászon zsák,box cipő,könyv,műbőr pontütő,súlyemelő kesztyű,mma sípcsontvédő,verseny mellvédő,kapus kesztyű,szőnyeg,röplabda,Kulcsszavak: sport,verseny fejvédő,judo szőnyeg,budo nadrág,tatami,miskolci,thai box,fa hulahopp karika,combgumi 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! seikenvédő,karate,alhasvédő,4F,labdarúgás,zsákütő kesztyű,fitnesz,sportfelszerelés,önvédelmi ruha,combvédő,harcművészet,box kesztyű,szuszpenzor,súlyemelő kesztyű,csuklóvédő,magnézia kocka,női altestvédő,Kime,versenysportok,wkf mellvédő,öv,shuriken,bőr pajzs,gyerek fogvédő,tatami,zacskós fogvédő,fit labda,vállvédő,mellkasvédő,kézilabda,kiöntős fogvédő,tanto,thai box,fa hulahopp karika,kung fu,egykezes súly,karate nadrág,önvédelem,judo szőnyeg,wkf sípcsontvédő,karate szótár,balett cipő,iskolai sportfelszerelés,pontütő,adidas mellvédő,chi kung,hajlított pontütő,önvédelmi eszköz,alkarpajzs,kata könyv,birkózó cipő,nunchaku,önvédelmi felszerelés,sportruha,ju jitsu,röplabda,Saman,budo nadrág,női mélyütésvédő,vállrögzítő,műbőr pontütő,verseny mellvédő,mma sípcsontvédő,wakizashi,karate sípcsontvédő,aerobik,karate mellvédő,függeszthető zsák,térdvédő,taekwondo,combgumi,fejvédő,miskolci,expander,kendo,küzdősport,csuklómerevítő,sporteszköz,kyokushin karate,mma kesztyű,szőnyeg,rugalmas seikenvédő,bandázs,judo,mellvédő,meleg vizes fogvédő,kung fu cipő,neoprén térdvédő,testütő pajzs,budo kabát,birkózó fülvédő,fogyasztó kerék,adidas box cipő,tenyeres pontütő,párnás térdvédő,joga,Adidas,rácsos fejvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,BAZ megye,arccsontvédő,mélyütésvédő,aikido,zselés fogvédő,box cipő,bőr fejvédő,Fuji,torna,Kulcsszavak: sport,foci,tapadószalag bandázs,női mellvédő,Ruca Fighter,tonfa,box nadrág,vászon zsák,wkf seikenvédő,Matsuru,szamurájok,sportszár,judo ruha,Everlast,táska,Borsod,mma,lábszárvédő,könyv,rugalmas bandázs,puzzle tatami,box,vaksz,bokavédő,műbőr pajzs,verseny fejvédő,kapus kesztyű,box zsák,Miskolcon,gyerek fejvédő,sípcsontvédő,judo nadrág,kineziológiai tapasz,herevédő,bo,Bódi,alkarvédő,bíró felszerelés,bőr pontütő,birkózás,bokarögzítő,katana,amerikai foci,budo,térdrögzítő,Kaiten,csuklórögzítő,szauna ruha,shotokan karate,pilates,adidas birkózó cipő,rögzítőpántos fogvédő,gumikés,jo,csuklóerősítő,műbőr fejvédő,kempo,fogvédő,karate kabát,thai box nadrág,térdgumi,kézilabda térdvédő,bokagumi

  Powered by:   UWS