1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos férfi

A könyvből megtanulhatjuk, hogyan lehet több orgazmusunk erekcióvesztés nélkül, hogyan ismerhetjük fel partnerünk vágyának jeleit, hogyan sajátíthatjuk el azokat a technikákat, melyekkel teljesen kielégíthetjük partnerünket, hogyan léphetünk túl az impotencián.

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól, melyet mind a nemi örömöt, beteljesülést keresők, mind a szellemi fejlődés módozatai iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. „Ez a legjobb forrásmunka a férfiak többszörös orgazmusához” – írja róla a San Francisco Chronicle.

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak. Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére.

Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával. Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget.

A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett. A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem."

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált. A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális" -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges. Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos férfi    Ára: 1 820 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete thai box,labdarúgás,combvédő,expander,Miskolcon,zsákütő kesztyű,fémmerevítéses térdrögzítő,Kaiten,judo szőnyeg,birkózó fülvédő,judo nadrág,tatami,wakizashi,bőr fejvédő,pontütő,gyerek fogvédő,hajlított pontütő,zacskós fogvédő,vállrögzítő,vállvédő,nunchaku,herevédő,foci,judo,szauna ruha,seikenvédő,meleg vizes fogvédő,gyerek fejvédő,szuszpenzor,box zsák,gumikés,miskolci,kézilabda,Saman,4F,karate sípcsontvédő,budo nadrág,kata könyv,katana,lábszárvédő,rugalmas seikenvédő,szőnyeg,chi kung,csuklóvédő,bandázs,verseny fejvédő,rácsos fejvédő,aerobik,pilates,zselés fogvédő,Adidas,BAZ megye,mma sípcsontvédő,bőr pajzs,ju jitsu,kempo,sportruha,műbőr pajzs,önvédelem,kendo,sportfelszerelés,kung fu cipő,kyokushin karate,box nadrág,wkf seikenvédő,karate szótár,iskolai sportfelszerelés,tenyeres pontütő,szamurájok,birkózás,aikido,karate kabát,bo,fitnesz,box,kiöntős fogvédő,wkf sípcsontvédő,budo kabát,Everlast,súlyemelő kesztyű,Matsuru,adidas birkózó cipő,joga,térdrögzítő,tonfa,kineziológiai tapasz,önvédelmi felszerelés,függeszthető zsák,alkarvédő,Kulcsszavak: sport,testütő pajzs,kapus kesztyű,judo ruha,combgumi,karate,fit labda,karate mellvédő,bokagumi,box kesztyű,bőr pontütő,önvédelmi ruha,adidas box cipő,mma kesztyű,mellkasvédő,csuklómerevítő,magnézia kocka,karate nadrág,vaksz,térdgumi,wkf mellvédő,párnás térdvédő,rugalmas bandázs,adidas mellvédő,tapadószalag bandázs,puzzle tatami,Bódi,sípcsontvédő,harcművészet,mélyütésvédő,térdvédő,Fuji,bokavédő,öv,mellvédő,Kime,budo,versenysportok,shuriken,alhasvédő,mma,könyv,alkarpajzs,rögzítőpántos fogvédő,thai box nadrág,arccsontvédő,műbőr pontütő,jo,vászon zsák,sporteszköz,Ruca Fighter,shotokan karate,műbőr fejvédő,táska,box cipő,csuklórögzítő,sportszár,bíró felszerelés,tanto,női mélyütésvédő,röplabda,balett cipő,női mellvédő,önvédelmi eszköz,amerikai foci,csuklóerősítő,kung fu,fogvédő,verseny mellvédő,női altestvédő,kézilabda térdvédő,taekwondo,birkózó cipő,egykezes súly,bokarögzítő,torna,fejvédő,fa hulahopp karika,küzdősport,neoprén térdvédő,fogyasztó kerék,Borsod 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! sportszár,rögzítőpántos fogvédő,vaksz,judo nadrág,alhasvédő,adidas box cipő,wkf seikenvédő,box nadrág,budo nadrág,párnás térdvédő,tanto,taekwondo,alkarpajzs,zselés fogvédő,karate,Kime,nunchaku,önvédelmi felszerelés,kata könyv,sporteszköz,chi kung,Borsod,női altestvédő,Ruca Fighter,öv,sípcsontvédő,labdarúgás,pilates,budo kabát,bokagumi,BAZ megye,Kaiten,karate sípcsontvédő,combvédő,balett cipő,önvédelmi ruha,budo,Saman,szuszpenzor,Adidas,jo,joga,fit labda,mélyütésvédő,szamurájok,bokarögzítő,vállrögzítő,fogvédő,csuklóerősítő,fa hulahopp karika,fémmerevítéses térdrögzítő,csuklómerevítő,combgumi,versenysportok,tatami,kineziológiai tapasz,mma,kyokushin karate,szőnyeg,csuklórögzítő,miskolci,műbőr pontütő,mellvédő,neoprén térdvédő,hajlított pontütő,mellkasvédő,térdgumi,karate kabát,vászon zsák,box zsák,pontütő,box kesztyű,Fuji,sportruha,gyerek fogvédő,Bódi,wkf sípcsontvédő,táska,karate nadrág,iskolai sportfelszerelés,expander,kendo,Kulcsszavak: sport,amerikai foci,kézilabda,kempo,női mellvédő,sportfelszerelés,shuriken,puzzle tatami,fitnesz,adidas mellvédő,gyerek fejvédő,karate szótár,birkózó cipő,tapadószalag bandázs,bokavédő,rugalmas bandázs,csuklóvédő,arccsontvédő,függeszthető zsák,női mélyütésvédő,rugalmas seikenvédő,bőr pajzs,adidas birkózó cipő,verseny mellvédő,aerobik,röplabda,bőr pontütő,karate mellvédő,bíró felszerelés,aikido,katana,önvédelem,bőr fejvédő,önvédelmi eszköz,birkózás,zacskós fogvédő,magnézia kocka,shotokan karate,mma kesztyű,wakizashi,műbőr pajzs,kung fu,bo,gumikés,herevédő,Miskolcon,wkf mellvédő,thai box,kapus kesztyű,egykezes súly,alkarvédő,vállvédő,birkózó fülvédő,fejvédő,verseny fejvédő,Everlast,tenyeres pontütő,lábszárvédő,kiöntős fogvédő,judo,box,judo ruha,torna,műbőr fejvédő,térdvédő,box cipő,bandázs,harcművészet,szauna ruha,seikenvédő,Matsuru,4F,kézilabda térdvédő,tonfa,kung fu cipő,meleg vizes fogvédő,mma sípcsontvédő,súlyemelő kesztyű,fogyasztó kerék,testütő pajzs,rácsos fejvédő,küzdősport,thai box nadrág,térdrögzítő,foci,judo szőnyeg,zsákütő kesztyű,ju jitsu,könyv

  Powered by:   UWS