1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Bőr kesztyű, Respect, Spartan műbőr

A RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ A HARCOSOK KEDVENC TÁMADÓ "FEGYVERE". DUPLÁN RÖGZÍTHETŐ CSUKLÓPÁNTJA MÉG TÖKÉLETESEBB ILLESZKEDÉST BIZTOSÍT.


RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ - A FEGYELMEZETT HARCOSOKNAK!

A Spártai bokszkesztyű színe erőt, tekintélyt és veszélyt sugároz, így ellenfeled már a küzdelem elején pszichológiai "hadviselés" áldozatává válik. Ha a bokszkesztyű színe sötét, az ellenfeled nehezebben tudja követni, így ütéseid meglepetésszerűen hathatnak rá. Ez a kesztyű bizony képes a meglepetésekre. Kialakítását illetően alacsony tömésű bokszkesztyű. Nagyon kényelmes és kiválóan alkalmas a pontos ütések bevitelére. Műbőr bokszkesztyűink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű alapanyagok kiválasztására, hisz az alapanyag minősége meghatározza a kesztyű minőségét is. A boxkesztyű szellőzése a hálós tenyérrésznek köszönhetően biztosítva van, ez tovább fokozza a komfortérzetet. A varrással rögzített hüvelykujj és a tépőzáras csuklópánt segíti megóvni a kezet az ízületi sérülésektől. A Spartan bokszkesztyűt duplán rögzíthető csuklópánttal láttuk el, hogy az illeszkedése még tökéletesebb legyen. Nem csak felnőtt-, hanem gyerek méret is elérhető belőle.


A RESPECT SPÁRTAI BOKSZKESZTYŰ ELŐNYEI:
kiváló minőségű műbőr borítás
széles csuklópánt
csuklópántja duplán rögzíthető
szellőzős tenyérrész
divatos külső

Milyen sportokhoz ajánljuk?

A boxkesztyűt elsősorban box, kick-box, thai-box, kempo edzésekhez ajánljuk, de a karate egyes szabályrendszerei is lehetővé teszik használatukat.


Méretek:

8-16 OZ

Milyen a jó bokszkesztyű?

A Respect bokszkesztyűink bírják a magas igénybevételt, valamint egyaránt védik a kesztyű használóját és ellenfelét a sérülésektől.


Milyen kiegészítőt válassz a kesztyű mellé?

Amit ne hagyj ki, az a bandázs, vagy bandázskesztyű! Ez fogja megtartani és megvédeni a csuklódat a sérülésektől. Óvja a kezedet az izzadtságtól és könnyebben tisztítható, mint a kesztyű. Érdemes a boxkesztyű mellett elgondolkodni egy jó fejvédőn, vagy fogvédőn is. Ezek a kiegészítők sokkal olcsóbbak, mint a fogorvos egy rosszul sikerült edzést követően. laugh


Egy jó tipp, amit minden sportolónak tudnia kellene! Mindegy mit sportolsz, erre érdemes figyelned!

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk fejlődni, megtartsuk, vagy javítsuk egészségünket nem elég csak az edzésekre lejárni és becsületesen végigcsinálni az edző által kiadott feladatokat, gyakorlatokat. A szervezetünknek, izomzatunknak szüksége van megfelelő mikró-, és makró tápanyagokra is. Éppen ezért a táplálékkiegészítők manapság természetes és praktikus kiegészítőnek számítanak. Használd ki te is pozitív hatásukat!


Miben segít neked egy táplálékkiegészítő?

Ha egy szóban kellene válaszolni, akkor mindenben! Természetesen nem mindegy, hogy fogyni, vagy hízni szeretnél, izmosodnál, vagy csak az energiaszintedet növelnéd. Az is lehet, hogy "csak" az egészségedet, az immunrendszeredet szeretnéd karbantartani, vagy a gyorsabb regenerálódás miatt választanál táplálékkiegészítőt magadnak.


Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők amikre szükséged van?

A célodtól függetlenül elmondhatjuk, hogy a vitaminra, és a fehérje, illetve aminosav utánpótlásra kell jobban odafigyelned! A megnövekedett terhelés (edzés) következtében, szervezetünk, izomzatunk hiányt szenvedhet az előbb említett mikró- és makró tápanyagokból. Ha ezek a tápanyagok nem állnak a rendelkezésedre megfelelő mennyiségben, az nem csak az edzés rovására mehet, de hosszú távon biztos lehetsz benne, hogy az egészséged is veszélybe kerülhet.

 

Színek:

 
 10oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 12oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 14oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 16oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 

 


Gyártó:
Respect

 

Kategória: Webáruház termékek / Edzőfelszerelések / Box kesztyűk

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete térdrögzítő,kempo,miskolci,box cipő,mellvédő,csuklómerevítő,szamurájok,hajlított pontütő,foci,mélyütésvédő,kineziológiai tapasz,Bódi,pilates,önvédelmi ruha,combgumi,szőnyeg,judo nadrág,shuriken,kézilabda térdvédő,csuklóvédő,sporteszköz,box zsák,szauna ruha,tatami,mellkasvédő,vászon zsák,amerikai foci,zselés fogvédő,karate nadrág,thai box nadrág,birkózás,judo szőnyeg,katana,wkf mellvédő,seikenvédő,mma,wkf sípcsontvédő,fejvédő,lábszárvédő,karate mellvédő,röplabda,Kime,herevédő,fémmerevítéses térdrögzítő,bőr pajzs,karate,szuszpenzor,önvédelem,női mélyütésvédő,iskolai sportfelszerelés,önvédelmi eszköz,sípcsontvédő,bíró felszerelés,térdvédő,táska,műbőr pajzs,tonfa,fogvédő,birkózó cipő,könyv,mma sípcsontvédő,neoprén térdvédő,bokavédő,Ruca Fighter,gyerek fejvédő,kapus kesztyű,testütő pajzs,küzdősport,pontütő,Everlast,fitnesz,karate kabát,fit labda,vaksz,karate szótár,mma kesztyű,műbőr pontütő,vállrögzítő,műbőr fejvédő,kyokushin karate,rögzítőpántos fogvédő,harcművészet,rugalmas bandázs,kiöntős fogvédő,taekwondo,alkarvédő,budo kabát,női altestvédő,zsákütő kesztyű,rácsos fejvédő,bo,bőr pontütő,Kulcsszavak: sport,kung fu cipő,4F,expander,Fuji,tapadószalag bandázs,Kaiten,öv,kung fu,alhasvédő,jo,rugalmas seikenvédő,gumikés,meleg vizes fogvédő,torna,judo,sportszár,fa hulahopp karika,bandázs,adidas mellvédő,magnézia kocka,vállvédő,kendo,tenyeres pontütő,adidas birkózó cipő,aerobik,Miskolcon,combvédő,box kesztyű,budo nadrág,kézilabda,karate sípcsontvédő,arccsontvédő,tanto,chi kung,női mellvédő,box,joga,puzzle tatami,bokarögzítő,alkarpajzs,térdgumi,shotokan karate,súlyemelő kesztyű,párnás térdvédő,thai box,Saman,kata könyv,balett cipő,BAZ megye,aikido,wkf seikenvédő,nunchaku,önvédelmi felszerelés,fogyasztó kerék,gyerek fogvédő,bokagumi,Adidas,ju jitsu,verseny mellvédő,csuklóerősítő,judo ruha,Matsuru,wakizashi,budo,függeszthető zsák,birkózó fülvédő,zacskós fogvédő,Borsod,sportruha,verseny fejvédő,box nadrág,sportfelszerelés,labdarúgás,bőr fejvédő,versenysportok,egykezes súly,csuklórögzítő,adidas box cipő 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! meleg vizes fogvédő,önvédelmi felszerelés,Bódi,Kulcsszavak: sport,műbőr fejvédő,ju jitsu,bo,térdrögzítő,joga,budo kabát,sportruha,mellkasvédő,vászon zsák,csuklóerősítő,csuklórögzítő,nunchaku,arccsontvédő,verseny fejvédő,gyerek fejvédő,Saman,birkózó cipő,karate mellvédő,műbőr pontütő,tanto,budo nadrág,vállrögzítő,combvédő,box,mma sípcsontvédő,aerobik,fogyasztó kerék,mellvédő,box kesztyű,öv,bokavédő,shotokan karate,kapus kesztyű,alkarvédő,táska,BAZ megye,karate kabát,csuklóvédő,balett cipő,bokagumi,kiöntős fogvédő,súlyemelő kesztyű,bőr pajzs,pilates,expander,Borsod,szőnyeg,jo,kineziológiai tapasz,bőr pontütő,magnézia kocka,önvédelmi ruha,chi kung,combgumi,alkarpajzs,Ruca Fighter,Kime,box zsák,box cipő,judo szőnyeg,kézilabda,katana,testütő pajzs,foci,labdarúgás,sporteszköz,női altestvédő,birkózás,műbőr pajzs,karate nadrág,zselés fogvédő,versenysportok,Miskolcon,fitnesz,mma kesztyű,judo nadrág,zacskós fogvédő,birkózó fülvédő,iskolai sportfelszerelés,függeszthető zsák,box nadrág,tatami,kung fu cipő,sportszár,sípcsontvédő,női mellvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,shuriken,wakizashi,bíró felszerelés,egykezes súly,fa hulahopp karika,neoprén térdvédő,thai box,kempo,kendo,judo ruha,vaksz,szamurájok,seikenvédő,karate,női mélyütésvédő,önvédelmi eszköz,kyokushin karate,hajlított pontütő,judo,küzdősport,Kaiten,thai box nadrág,wkf sípcsontvédő,herevédő,karate szótár,rugalmas bandázs,sportfelszerelés,aikido,gyerek fogvédő,bandázs,adidas mellvédő,taekwondo,Everlast,adidas box cipő,kung fu,rugalmas seikenvédő,bokarögzítő,szauna ruha,lábszárvédő,önvédelem,kata könyv,fejvédő,rögzítőpántos fogvédő,Matsuru,bőr fejvédő,verseny mellvédő,pontütő,kézilabda térdvédő,amerikai foci,alhasvédő,röplabda,fit labda,zsákütő kesztyű,rácsos fejvédő,mélyütésvédő,csuklómerevítő,szuszpenzor,fogvédő,gumikés,torna,térdvédő,Adidas,párnás térdvédő,tenyeres pontütő,vállvédő,tapadószalag bandázs,harcművészet,térdgumi,budo,miskolci,karate sípcsontvédő,tonfa,Fuji,mma,könyv,4F,wkf mellvédő,puzzle tatami,wkf seikenvédő,adidas birkózó cipő

  Powered by:   UWS