1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

ChiGyaloglás

Ebben a könyvben ön a gyaloglás legforradalmibb megközelítésével találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. Elmagyarázzuk a chi (életerő) és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén.
A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez a sok más sportra jellemző feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük.
Ez a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget.
"Első könyvünkben, melynek címe ChiFutás -- Forradalmi módszer az erőlködés- és sérülésmentes futáshoz, meg akartuk osztani a futókkal a fájdalom és sérülés nélküli futás lehetőségét, amit pedig oly sokan társítanak a futáshoz.
Ebben a könyvben visszatérünk első szerelmünkhöz, a gyalogláshoz. A nyolcadik fejezetben pedig írunk az egyik legkedvesebb időtöltésünkről, a túrázásról."
Azoknak, akik egy fitneszprogram elkezdését fontolgatják, gyaloglással nem csak könnyű indítani, fájdalommentesen és örömtelien, hanem emellett óriási és hosszú távú lehetőségeket is tartogat. A gyaloglás csodálatos dolog, és sok ember életének természetes része. Sok európai országban bevett szokás a vacsora utáni séta. De akár szükségből gyalogol az ember, akár mert élvezi vagy mert az egészségén akar javítani, ChiGyaloglás bármely gyalogló tervbe beilleszthető, és határtalan lehetőségeket kínál az egészségünk és általános közérzetünk megjavításához.


ChiGyaloglás, taichi és igazodás az életerőnkhöz

Ebben a könyvben ön a gyaloglással legforradalmibb megközelítéssel találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. Elmagyarázzuk a chi és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén.

A ChiGyaloglás a taichitól, a test energetikai egyensúlyán alapuló ősi harcművészettől kölcsönzött elvekből merít. A taichiban az egyensúly egyszerre eszköz és cél. Ugyanez igaz a ChiGyaloglásra is. Például, energiaegyensúlyt teremthet az életében (a cél), ha egyensúlyt hoz létre a testében, megfelelően beállított gerinccel, kiegyensúlyozott gyalogló formával és egy nagyszerű programmal (ezek az eszközök).
Tíz éve vettem részt az első taichi órámon, egy barátom ajánlására. A taichi mindig szórakoztatott, mert fel akartam deríteni édesapám révén kapott kínai gyökereimet. Amikor besétáltam aznap este az edzésre, és figyeltem Xilin mestert, ahogy erőteljes, mégis kecses módon vezeti az edzést, igen erős otthonosság-érzet söpört végig rajtam. Ugyanazt a jóleső ismerősséget éreztem, amit akkor, ha egy régi baráttal találkozom az utcán. Rögtön tudtam, hogy ez az, ahol lenni akarok. A következő két évben megtanultam teljesen új módon viszonyulni a testemhez és a mozgáshoz általában -- ez a mozgás a véletlenszerű, mindenféle módszer nélküli mozgás helyett tudatos, központból irányított. Amikor Katherine és jómagam elkezdtük a gyaloglásra alkalmazni ezeket az elveket, és másokat is tanítottunk arra, amit felfedeztünk, viszonylag rövid idő alatt igen látványos eredményeket értünk el. A fájdalmak és kellemetlenségek sorra tűntek el. A tanítványaink megfigyelték, hogy messzebb és gyorsabban valamint sokkal könnyedebben és élvezetesebben tudnak elgyalogolni. A távgyalogló tanítványaink sokkal hamarabb kipihenték egy-egy táv fáradalmait.
Azóta több ezer embert láttam, akik megtanulták, hogyan férhetnek hozzá az energiájukhoz (chi) és irányíthatják azt a ChiGyaloglás révén, és élvezhetik az életükben teremtett egyensúly és harmónia megannyi előnyét.
Folytatom a Tai Chi tanulmányaimat San Franciscóban George Xu mesterrel, és folyamatosan emlékeztetőket kapok a chi erejéről és a jelentős különbségről, amit ennek a láthatatlan erőnek az irányítási képességével érhetünk el. A kínaiak szerint a chi (közelítő ejtése: csí) a dolgokat mozgató életerő. Meridiánok rendszerén áramlik a testünkön keresztül. Ezek elektromos áramkörökhöz hasonlíthatóak, amelyek az egész testben keringetik a chi-energiát, eljuttatják a belső szervekbe, az izmokba és a nyirokrendszerbe. A létezése a testben tudományos eszközökkel nem mutatható ki, ám a kínai akupunktúrás gyógymód hatékonyságát mindenféle betegség gyógyításában dokumentálták az inkontinenciától a rákig. Nemzedékek során át a kínaiak megtanulták érzékelni és irányítani ezt a kifinomult energiát a taichi és chikung gyakorlatai révén. Félreértés ne essék, nem kell ismernünk a taichit ahhoz, hogy érezhessük és irányítsuk a chi-t. A könyvbeli ChiGyaloglás gyakorlatok révén ön is megtanulja, hogyan alakítsa ki a chi egész testbeli szabad keringéséhez megfelelő körülményeket, továbbá hogyan csapolhatja meg ezt a határtalan energiaforrást a járásban ezzel az Öt Tudatos Lépéssel. A ChiGyalogláshoz még csak a chi fogalmát sem kell ismernünk. Mindazonáltal még több energiát érezhetünk – és ez az, ami igazán számít.

 

 

Származási hely: Magyarország
Lunarimpex:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete párnás térdvédő,verseny fejvédő,sportruha,kempo,mellvédő,magnézia kocka,szőnyeg,rugalmas seikenvédő,önvédelmi ruha,Kulcsszavak: sport,függeszthető zsák,budo kabát,Saman,labdarúgás,gyerek fejvédő,herevédő,fémmerevítéses térdrögzítő,shuriken,öv,zselés fogvédő,kézilabda,meleg vizes fogvédő,Matsuru,4F,iskolai sportfelszerelés,műbőr fejvédő,alkarvédő,tenyeres pontütő,alkarpajzs,mellkasvédő,box,bo,mma sípcsontvédő,pilates,expander,kiöntős fogvédő,testütő pajzs,zacskós fogvédő,shotokan karate,rácsos fejvédő,önvédelmi eszköz,balett cipő,rögzítőpántos fogvédő,judo ruha,Kaiten,fa hulahopp karika,arccsontvédő,térdrögzítő,aerobik,seikenvédő,wkf seikenvédő,kung fu cipő,Ruca Fighter,bíró felszerelés,küzdősport,lábszárvédő,kineziológiai tapasz,egykezes súly,női mellvédő,pontütő,neoprén térdvédő,birkózás,aikido,wkf sípcsontvédő,fogyasztó kerék,miskolci,Miskolcon,bokagumi,mélyütésvédő,joga,röplabda,chi kung,verseny mellvédő,szuszpenzor,box kesztyű,birkózó fülvédő,sípcsontvédő,jo,BAZ megye,önvédelem,adidas birkózó cipő,tanto,karate szótár,wkf mellvédő,katana,gyerek fogvédő,box zsák,női altestvédő,tapadószalag bandázs,ju jitsu,csuklómerevítő,karate,fejvédő,bokavédő,thai box nadrág,vászon zsák,önvédelmi felszerelés,sportfelszerelés,alhasvédő,birkózó cipő,adidas box cipő,box nadrág,mma kesztyű,Everlast,szamurájok,mma,bőr pajzs,wakizashi,torna,karate mellvédő,vállrögzítő,amerikai foci,fogvédő,térdgumi,bőr fejvédő,budo,combgumi,szauna ruha,versenysportok,harcművészet,súlyemelő kesztyű,térdvédő,rugalmas bandázs,karate nadrág,műbőr pajzs,fitnesz,Fuji,kung fu,sporteszköz,csuklóvédő,judo szőnyeg,karate kabát,kyokushin karate,budo nadrág,kendo,vaksz,taekwondo,nunchaku,női mélyütésvédő,adidas mellvédő,kapus kesztyű,könyv,foci,thai box,fit labda,bőr pontütő,sportszár,tonfa,Adidas,Bódi,bandázs,Borsod,vállvédő,judo,tatami,gumikés,karate sípcsontvédő,judo nadrág,műbőr pontütő,zsákütő kesztyű,táska,puzzle tatami,csuklóerősítő,csuklórögzítő,kézilabda térdvédő,Kime,combvédő,bokarögzítő,box cipő,hajlított pontütő,kata könyv 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! kata könyv,thai box nadrág,önvédelmi eszköz,seikenvédő,kiöntős fogvédő,Borsod,Fuji,öv,függeszthető zsák,Miskolcon,mma,bőr pontütő,önvédelmi ruha,gyerek fogvédő,pilates,versenysportok,adidas birkózó cipő,herevédő,bokavédő,kyokushin karate,mellvédő,műbőr pontütő,adidas box cipő,rögzítőpántos fogvédő,egykezes súly,neoprén térdvédő,taekwondo,expander,csuklóerősítő,tonfa,combvédő,bőr pajzs,önvédelmi felszerelés,pontütő,Bódi,aikido,kendo,fogyasztó kerék,magnézia kocka,csuklóvédő,puzzle tatami,mellkasvédő,női altestvédő,térdrögzítő,Kaiten,röplabda,aerobik,foci,box nadrág,alkarvédő,vaksz,kung fu cipő,torna,hajlított pontütő,zsákütő kesztyű,kézilabda,bandázs,meleg vizes fogvédő,fitnesz,alkarpajzs,box kesztyű,szauna ruha,balett cipő,budo nadrág,táska,női mellvédő,sípcsontvédő,karate szótár,combgumi,bo,judo nadrág,verseny fejvédő,Ruca Fighter,iskolai sportfelszerelés,ju jitsu,gyerek fejvédő,mélyütésvédő,Saman,fogvédő,bíró felszerelés,karate nadrág,shuriken,szőnyeg,bőr fejvédő,zacskós fogvédő,tatami,térdvédő,judo ruha,labdarúgás,BAZ megye,birkózó fülvédő,box,sportszár,chi kung,zselés fogvédő,katana,harcművészet,wakizashi,kapus kesztyű,wkf sípcsontvédő,Kime,gumikés,női mélyütésvédő,lábszárvédő,arccsontvédő,párnás térdvédő,sportruha,fit labda,testütő pajzs,judo szőnyeg,műbőr pajzs,kineziológiai tapasz,tapadószalag bandázs,birkózás,tenyeres pontütő,karate mellvédő,fa hulahopp karika,karate kabát,önvédelem,alhasvédő,küzdősport,könyv,fémmerevítéses térdrögzítő,bokagumi,sporteszköz,rugalmas bandázs,tanto,jo,miskolci,karate,szamurájok,judo,budo kabát,amerikai foci,joga,mma sípcsontvédő,fejvédő,Kulcsszavak: sport,box zsák,budo,4F,rugalmas seikenvédő,shotokan karate,súlyemelő kesztyű,Matsuru,kempo,rácsos fejvédő,box cipő,térdgumi,csuklómerevítő,Everlast,nunchaku,wkf mellvédő,kézilabda térdvédő,csuklórögzítő,bokarögzítő,verseny mellvédő,Adidas,kung fu,wkf seikenvédő,birkózó cipő,karate sípcsontvédő,vállrögzítő,adidas mellvédő,műbőr fejvédő,szuszpenzor,mma kesztyű,thai box,vállvédő,sportfelszerelés,vászon zsák

  Powered by:   UWS