1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Taoista szerelmi titkok

"Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem hosszabbíthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a szexuális energia harmóniáját."

- Peng Ce, kínai orvos intelme a császárhoz

8000 éven keresztül mindvégig mély titok övezte a szexuális kung fut. A módszert eleinte kizárólag a császárt és az ő legbensőbb köréhez tartozókat magában foglaló szűk elit gyakorolta, hogy megelőzze a különböző betegségeket és az impotenciát.

Az a férfi, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni szexuális téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre.

A Szerelem titkos taóját forgatva mind a férj, mind a feleség megtanulhatja, hogyan maradhatnak fiatalosak a szex segítségével, és hogyan változtathatják azt végtelen és izgalmas utazássá, amelynek során energiájuk megosztásának újabb és újabb titkait fedezhetik föl. Ezután már megújult életerővel és könnyű szívvel térhetnek vissza a napi munka robotjához; ha életerőnk teljes, a leghétköznapibb dolgokat is újra érdekesnek találjuk.

A szexuális kung fu olyan belső gyakorlat, amely lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a testük által kiválasztott bizonyos folyadékokat visszatartsanak. Ezek a folyadékok semmi máshoz nem fogható energia forrásai lesznek, amit akkor használhatunk fel a legjobban, ha sikerül elraktározni és magasabb szintű életközpontokba visszakeringetni. A mag kibocsátásának megszüntetése nem tévesztendő össze az orgazmus megszüntetésével. A szexuális kung fu módszere a szeretkezés közben hosszasan élvezhető, egészében véve magasabb rendű és a maga nemében páratlan orgazmust tesz lehető vé. A titok egyszerû: a férfi az orgazmus közben nem veszít magfolyadékot.

A keleti bölcsek időtlen idők óta kutatták, hogy milyen eszközökkel lehetne a magfolyadék kibocsátását elkerülni. Kivétel nélkül mindannyian felismerték, hogy a nemi aktusnak milyen óriási jelentőségű következményei lehetnek: ha szeretettel és fegyelmezetten csinálják, felébresztheti a test és a tudat szunnyadó erőit. Az idegrendszer és a belső elválasztású mirigyek különösen jól fejleszthetők. A szeretkezés gyógyító hatása már régóta ismert volt, de a taoista mesterek a továbblépés lehetőségét kutatták és a fizikai halhatatlanság forrását keresték benne. Számos iskola lépett színre és javasolt különböző módszereket a szexualitás titkos elixírjének lecsapolására.

Akik ismerik a magömléssel végződő konvencionális nemi érintkezést, tudják, hogy az alaposan kimerít minden mirigyet és szervet. A magömlés során az élet belső hajtóereje kilövell a testből, néhány szexmániás férfiban pedig csak annyi életerő marad, amennyi ahhoz kell, hogy össze tudják hajtani az újságot, magukba préseljenek némi táplálékot, és el tudjanak menni a pszichiáterükhöz.

A bölcsek szerint egyetlen cseppnyi magfolyadék annyi életerőt hordoz magában, mint száz csepp vér.

Ha az ember visszatartja a magfolyadékot és energiáját vissza- és fölfelé vezeti a testbe, olyan rendkívüli erők fejlődhetnek ki benne, mint amilyen a gyógyítás képessége és a tisztánlátás (clairvoyance). Sok, ilyen adottságokkal rendelkező ember szerint testünk nem enyészne el a halál után, ha ezeket a folyadékokat egész életünkben meg tudnánk tartani. A szentek - legyenek akár keresztények, buddhisták, mohamedánok vagy taoisták - mindannyian az élet magjában lakozó erőt használták, amikor "csodát tettek".

Az évszázadokon át titokban tartott ezoterikus módszerek most megnyitják az utat az Olvasó elôtt, hogy összekapcsolják szexuális energiájukat a transzcendens tudatállapotokkal.

Ez a forradalmi és meghatározó könyv megtanítja:

• a test, az elme és a szellem alkímiai transzmutációjához szükséges magas szintű taoista gyakorlatokat,

• a teljes szexuális potencia megszerzésének és megtartásának titkait,

• a taoista „völgy-orgazmust”, amely magasabb szintű örömhöz vezet,

• hogyan őrizzük meg és tároljuk a magfolyadékot a testben,

• a férfias és nőies energiák cseréjét a testen belül, illetve partnerrel,

• hogyan fokozhatják ezek a műveletek szakmai és sportteljesítményünket.

Mantak Chia mester, számos könyv szerzője, taoista és buddhista mesterektől tanult, és összeállította a spirituális módszereik szintézisét. Egyesült államokbeli, kanadai, ázsiai és európai központjai segítségével sikerült a nagyközönség elé tárnia a taoista ezoterikus gyakorlatokat, gyógyító módszereket valamint az „életerő” összegyűjtésének és irányításának technikáját.

A könyv világos, érthető nyelvezete és a több tucat részletes ábra segíti az Olvasót, hogy fizikai, pszichikai és spirituális egészségének és egyensúlyának érdekében erősítse az energiaáramlást a testében.

 

Cím:

 
 Taoista szerelmi titkok    Ára: 2 700 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete versenysportok,thai box nadrág,verseny fejvédő,önvédelmi felszerelés,amerikai foci,magnézia kocka,Adidas,rugalmas seikenvédő,lábszárvédő,karate kabát,aerobik,karate szótár,combvédő,bo,fogvédő,rögzítőpántos fogvédő,birkózás,BAZ megye,adidas mellvédő,mellvédő,box cipő,Kaiten,Borsod,fit labda,expander,box nadrág,tenyeres pontütő,judo nadrág,balett cipő,thai box,kézilabda,judo ruha,csuklórögzítő,bíró felszerelés,mma kesztyű,Kulcsszavak: sport,önvédelmi ruha,iskolai sportfelszerelés,box zsák,karate,egykezes súly,fémmerevítéses térdrögzítő,karate nadrág,sportszár,adidas box cipő,wkf sípcsontvédő,karate mellvédő,zsákütő kesztyű,miskolci,karate sípcsontvédő,budo nadrág,kézilabda térdvédő,wkf seikenvédő,mellkasvédő,vaksz,kyokushin karate,meleg vizes fogvédő,vászon zsák,torna,tanto,Miskolcon,Kime,ju jitsu,birkózó cipő,gyerek fejvédő,harcművészet,röplabda,vállvédő,herevédő,nunchaku,bokagumi,rácsos fejvédő,kapus kesztyű,sípcsontvédő,önvédelem,pilates,rugalmas bandázs,labdarúgás,Fuji,könyv,öv,női mélyütésvédő,kung fu,műbőr pontütő,szőnyeg,bandázs,adidas birkózó cipő,Everlast,jo,wkf mellvédő,szamurájok,foci,sportruha,zselés fogvédő,katana,neoprén térdvédő,kempo,chi kung,kendo,függeszthető zsák,térdvédő,budo kabát,alhasvédő,verseny mellvédő,testütő pajzs,taekwondo,box,műbőr fejvédő,Saman,térdrögzítő,wakizashi,kineziológiai tapasz,alkarpajzs,mma sípcsontvédő,combgumi,pontütő,bokarögzítő,vállrögzítő,bőr fejvédő,sportfelszerelés,birkózó fülvédő,kata könyv,bőr pontütő,női altestvédő,budo,mma,csuklóerősítő,Matsuru,csuklóvédő,puzzle tatami,alkarvédő,fitnesz,szuszpenzor,joga,súlyemelő kesztyű,kiöntős fogvédő,tonfa,shotokan karate,tapadószalag bandázs,csuklómerevítő,judo,zacskós fogvédő,női mellvédő,táska,shuriken,bőr pajzs,arccsontvédő,sporteszköz,hajlított pontütő,tatami,műbőr pajzs,Ruca Fighter,bokavédő,szauna ruha,fejvédő,aikido,önvédelmi eszköz,Bódi,fa hulahopp karika,gyerek fogvédő,box kesztyű,térdgumi,kung fu cipő,seikenvédő,párnás térdvédő,küzdősport,gumikés,mélyütésvédő,judo szőnyeg,fogyasztó kerék,4F 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Everlast,expander,aikido,gyerek fejvédő,verseny mellvédő,tatami,térdgumi,magnézia kocka,Bódi,zsákütő kesztyű,sporteszköz,box cipő,vállrögzítő,vászon zsák,sportszár,sípcsontvédő,thai box nadrág,puzzle tatami,ju jitsu,kyokushin karate,shuriken,box nadrág,miskolci,neoprén térdvédő,rögzítőpántos fogvédő,birkózó fülvédő,kapus kesztyű,röplabda,adidas mellvédő,wakizashi,térdvédő,mma kesztyű,egykezes súly,karate mellvédő,Saman,fémmerevítéses térdrögzítő,küzdősport,szuszpenzor,wkf seikenvédő,fa hulahopp karika,női mellvédő,taekwondo,csuklóvédő,Adidas,pontütő,női altestvédő,box kesztyű,Fuji,fitnesz,zselés fogvédő,lábszárvédő,birkózó cipő,box zsák,sportruha,bíró felszerelés,kineziológiai tapasz,iskolai sportfelszerelés,csuklóerősítő,tanto,műbőr pontütő,csuklómerevítő,önvédelmi eszköz,amerikai foci,kendo,tenyeres pontütő,rugalmas seikenvédő,herevédő,Kulcsszavak: sport,sportfelszerelés,bo,balett cipő,szamurájok,mma,katana,súlyemelő kesztyű,jo,karate nadrág,térdrögzítő,testütő pajzs,tonfa,bokarögzítő,önvédelem,adidas birkózó cipő,seikenvédő,hajlított pontütő,fogyasztó kerék,kézilabda térdvédő,bokavédő,kézilabda,shotokan karate,mellkasvédő,mélyütésvédő,nunchaku,budo,gumikés,szőnyeg,alkarvédő,bokagumi,Matsuru,fogvédő,Kaiten,önvédelmi felszerelés,combgumi,Miskolcon,bandázs,csuklórögzítő,fejvédő,meleg vizes fogvédő,kung fu cipő,alkarpajzs,adidas box cipő,öv,önvédelmi ruha,wkf sípcsontvédő,függeszthető zsák,4F,alhasvédő,aerobik,budo nadrág,Kime,foci,labdarúgás,vállvédő,táska,joga,rácsos fejvédő,kempo,combvédő,harcművészet,karate szótár,Borsod,kung fu,thai box,wkf mellvédő,torna,karate,verseny fejvédő,műbőr pajzs,BAZ megye,könyv,zacskós fogvédő,versenysportok,kata könyv,műbőr fejvédő,pilates,mma sípcsontvédő,fit labda,vaksz,karate sípcsontvédő,bőr fejvédő,bőr pajzs,kiöntős fogvédő,gyerek fogvédő,Ruca Fighter,birkózás,chi kung,karate kabát,párnás térdvédő,arccsontvédő,judo,judo szőnyeg,női mélyütésvédő,judo ruha,szauna ruha,box,budo kabát,judo nadrág,rugalmas bandázs,tapadószalag bandázs,mellvédő,bőr pontütő

  Powered by:   UWS