1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Taoista szerelmi titkok

"Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem hosszabbíthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a szexuális energia harmóniáját."

- Peng Ce, kínai orvos intelme a császárhoz

8000 éven keresztül mindvégig mély titok övezte a szexuális kung fut. A módszert eleinte kizárólag a császárt és az ő legbensőbb köréhez tartozókat magában foglaló szűk elit gyakorolta, hogy megelőzze a különböző betegségeket és az impotenciát.

Az a férfi, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni szexuális téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében. A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel. Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre.

A Szerelem titkos taóját forgatva mind a férj, mind a feleség megtanulhatja, hogyan maradhatnak fiatalosak a szex segítségével, és hogyan változtathatják azt végtelen és izgalmas utazássá, amelynek során energiájuk megosztásának újabb és újabb titkait fedezhetik föl. Ezután már megújult életerővel és könnyű szívvel térhetnek vissza a napi munka robotjához; ha életerőnk teljes, a leghétköznapibb dolgokat is újra érdekesnek találjuk.

A szexuális kung fu olyan belső gyakorlat, amely lehetővé teszi a férfiak számára, hogy a testük által kiválasztott bizonyos folyadékokat visszatartsanak. Ezek a folyadékok semmi máshoz nem fogható energia forrásai lesznek, amit akkor használhatunk fel a legjobban, ha sikerül elraktározni és magasabb szintű életközpontokba visszakeringetni. A mag kibocsátásának megszüntetése nem tévesztendő össze az orgazmus megszüntetésével. A szexuális kung fu módszere a szeretkezés közben hosszasan élvezhető, egészében véve magasabb rendű és a maga nemében páratlan orgazmust tesz lehető vé. A titok egyszerû: a férfi az orgazmus közben nem veszít magfolyadékot.

A keleti bölcsek időtlen idők óta kutatták, hogy milyen eszközökkel lehetne a magfolyadék kibocsátását elkerülni. Kivétel nélkül mindannyian felismerték, hogy a nemi aktusnak milyen óriási jelentőségű következményei lehetnek: ha szeretettel és fegyelmezetten csinálják, felébresztheti a test és a tudat szunnyadó erőit. Az idegrendszer és a belső elválasztású mirigyek különösen jól fejleszthetők. A szeretkezés gyógyító hatása már régóta ismert volt, de a taoista mesterek a továbblépés lehetőségét kutatták és a fizikai halhatatlanság forrását keresték benne. Számos iskola lépett színre és javasolt különböző módszereket a szexualitás titkos elixírjének lecsapolására.

Akik ismerik a magömléssel végződő konvencionális nemi érintkezést, tudják, hogy az alaposan kimerít minden mirigyet és szervet. A magömlés során az élet belső hajtóereje kilövell a testből, néhány szexmániás férfiban pedig csak annyi életerő marad, amennyi ahhoz kell, hogy össze tudják hajtani az újságot, magukba préseljenek némi táplálékot, és el tudjanak menni a pszichiáterükhöz.

A bölcsek szerint egyetlen cseppnyi magfolyadék annyi életerőt hordoz magában, mint száz csepp vér.

Ha az ember visszatartja a magfolyadékot és energiáját vissza- és fölfelé vezeti a testbe, olyan rendkívüli erők fejlődhetnek ki benne, mint amilyen a gyógyítás képessége és a tisztánlátás (clairvoyance). Sok, ilyen adottságokkal rendelkező ember szerint testünk nem enyészne el a halál után, ha ezeket a folyadékokat egész életünkben meg tudnánk tartani. A szentek - legyenek akár keresztények, buddhisták, mohamedánok vagy taoisták - mindannyian az élet magjában lakozó erőt használták, amikor "csodát tettek".

Az évszázadokon át titokban tartott ezoterikus módszerek most megnyitják az utat az Olvasó elôtt, hogy összekapcsolják szexuális energiájukat a transzcendens tudatállapotokkal.

Ez a forradalmi és meghatározó könyv megtanítja:

• a test, az elme és a szellem alkímiai transzmutációjához szükséges magas szintű taoista gyakorlatokat,

• a teljes szexuális potencia megszerzésének és megtartásának titkait,

• a taoista „völgy-orgazmust”, amely magasabb szintű örömhöz vezet,

• hogyan őrizzük meg és tároljuk a magfolyadékot a testben,

• a férfias és nőies energiák cseréjét a testen belül, illetve partnerrel,

• hogyan fokozhatják ezek a műveletek szakmai és sportteljesítményünket.

Mantak Chia mester, számos könyv szerzője, taoista és buddhista mesterektől tanult, és összeállította a spirituális módszereik szintézisét. Egyesült államokbeli, kanadai, ázsiai és európai központjai segítségével sikerült a nagyközönség elé tárnia a taoista ezoterikus gyakorlatokat, gyógyító módszereket valamint az „életerő” összegyűjtésének és irányításának technikáját.

A könyv világos, érthető nyelvezete és a több tucat részletes ábra segíti az Olvasót, hogy fizikai, pszichikai és spirituális egészségének és egyensúlyának érdekében erősítse az energiaáramlást a testében.

 

Cím:

 
 Taoista szerelmi titkok    Ára: 2 700 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete Kaiten,alkarvédő,sportruha,vaksz,Saman,szauna ruha,párnás térdvédő,női altestvédő,miskolci,seikenvédő,kung fu,judo nadrág,birkózás,női mellvédő,jo,puzzle tatami,judo ruha,adidas mellvédő,rugalmas seikenvédő,combgumi,nunchaku,iskolai sportfelszerelés,műbőr pajzs,aikido,birkózó cipő,sporteszköz,Kime,mellkasvédő,függeszthető zsák,magnézia kocka,pilates,Miskolcon,chi kung,öv,kiöntős fogvédő,női mélyütésvédő,torna,szőnyeg,Kulcsszavak: sport,kung fu cipő,alhasvédő,herevédő,Ruca Fighter,vállvédő,arccsontvédő,kézilabda térdvédő,fitnesz,box kesztyű,testütő pajzs,vállrögzítő,táska,gyerek fogvédő,kempo,sportfelszerelés,adidas birkózó cipő,karate kabát,BAZ megye,Borsod,zselés fogvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,önvédelmi felszerelés,bandázs,amerikai foci,katana,önvédelem,csuklórögzítő,wakizashi,mma,zsákütő kesztyű,karate sípcsontvédő,mélyütésvédő,birkózó fülvédő,box,budo kabát,aerobik,box nadrág,bokarögzítő,karate szótár,gyerek fejvédő,vászon zsák,budo,bíró felszerelés,csuklóvédő,tenyeres pontütő,judo,térdvédő,könyv,karate mellvédő,csuklóerősítő,szuszpenzor,balett cipő,tonfa,labdarúgás,zacskós fogvédő,kendo,rögzítőpántos fogvédő,verseny fejvédő,térdgumi,adidas box cipő,rácsos fejvédő,thai box nadrág,alkarpajzs,meleg vizes fogvédő,pontütő,budo nadrág,mma sípcsontvédő,sportszár,csuklómerevítő,bokavédő,tapadószalag bandázs,Everlast,fejvédő,joga,thai box,mma kesztyű,kineziológiai tapasz,foci,karate,térdrögzítő,tatami,műbőr pontütő,Bódi,kata könyv,bokagumi,harcművészet,4F,shuriken,combvédő,expander,gumikés,fit labda,Adidas,shotokan karate,hajlított pontütő,röplabda,kyokushin karate,ju jitsu,önvédelmi eszköz,bőr pajzs,egykezes súly,bo,fogyasztó kerék,kézilabda,mellvédő,neoprén térdvédő,judo szőnyeg,fa hulahopp karika,rugalmas bandázs,verseny mellvédő,tanto,sípcsontvédő,kapus kesztyű,küzdősport,szamurájok,fogvédő,versenysportok,lábszárvédő,bőr pontütő,Fuji,Matsuru,súlyemelő kesztyű,wkf sípcsontvédő,karate nadrág,wkf mellvédő,taekwondo,wkf seikenvédő,bőr fejvédő,box cipő,önvédelmi ruha,műbőr fejvédő,box zsák 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! shotokan karate,pilates,női mélyütésvédő,judo szőnyeg,bo,Miskolcon,függeszthető zsák,judo ruha,gumikés,Everlast,arccsontvédő,testütő pajzs,fitnesz,hajlított pontütő,szamurájok,karate mellvédő,rögzítőpántos fogvédő,bőr pajzs,Kime,sípcsontvédő,röplabda,mma sípcsontvédő,kézilabda,nunchaku,lábszárvédő,tanto,bőr fejvédő,adidas mellvédő,Kulcsszavak: sport,box zsák,sportfelszerelés,Adidas,mélyütésvédő,judo nadrág,műbőr pontütő,joga,pontütő,puzzle tatami,thai box nadrág,öv,önvédelmi eszköz,csuklórögzítő,kézilabda térdvédő,mma,Kaiten,csuklómerevítő,kendo,fogvédő,box,bőr pontütő,szőnyeg,Matsuru,fogyasztó kerék,karate kabát,tenyeres pontütő,herevédő,táska,combvédő,kempo,súlyemelő kesztyű,labdarúgás,wakizashi,4F,meleg vizes fogvédő,fa hulahopp karika,Borsod,judo,birkózó fülvédő,szauna ruha,adidas box cipő,karate sípcsontvédő,adidas birkózó cipő,versenysportok,egykezes súly,kung fu cipő,kineziológiai tapasz,gyerek fejvédő,mellkasvédő,könyv,műbőr fejvédő,combgumi,thai box,amerikai foci,bandázs,box nadrág,Saman,budo kabát,zselés fogvédő,tonfa,vállvédő,harcművészet,tatami,katana,rugalmas bandázs,taekwondo,szuszpenzor,box cipő,küzdősport,budo,chi kung,aerobik,mellvédő,aikido,műbőr pajzs,kung fu,rugalmas seikenvédő,karate,Bódi,fit labda,sportszár,verseny fejvédő,BAZ megye,ju jitsu,vászon zsák,alkarpajzs,sporteszköz,kata könyv,Ruca Fighter,alhasvédő,alkarvédő,neoprén térdvédő,torna,vaksz,zacskós fogvédő,magnézia kocka,fejvédő,jo,önvédelmi felszerelés,box kesztyű,foci,birkózás,zsákütő kesztyű,bokavédő,párnás térdvédő,tapadószalag bandázs,budo nadrág,wkf sípcsontvédő,Fuji,wkf seikenvédő,térdvédő,shuriken,birkózó cipő,csuklóerősítő,bokagumi,térdgumi,karate szótár,expander,sportruha,csuklóvédő,kapus kesztyű,verseny mellvédő,wkf mellvédő,seikenvédő,iskolai sportfelszerelés,rácsos fejvédő,térdrögzítő,bíró felszerelés,kiöntős fogvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,kyokushin karate,női mellvédő,miskolci,mma kesztyű,női altestvédő,karate nadrág,önvédelem,gyerek fogvédő,bokarögzítő,balett cipő,vállrögzítő,önvédelmi ruha

  Powered by:   UWS