1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Szerelmi reflexológia

A szerelmi reflexológia segítségével a párok felfedezhetik szexuális energiapotenciáljukat, megállapíthatják, mennyire illenek össze, mennyire férnek össze belsõ energiáik, megmutatja jellemzõiket és hajlamaikat. Mindebbõl felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.
Új megközelítés párok részére!

Szexuális reflexológia
A könyvben ismertetett módszerek Chia mester első négy könyvének anyagára épülnek, amelyeket a gyógyító szerelmi energiáról írt: "Taoista szerelmi titkok", "Gyógyító szerelem", "A multiorgazmusos férfi", "A multiorgazmusos pár". A szerzők kiemelik a reflexológiát a talpmasszázs témaköréből, és áthelyezik a belső energia áramlási vezetékei, a szerelem és az együttérzés területére, így kalauzolják olvasóikat a szerelmi reflexológia megismerése felé.
Új megközelítés szerelmespárok részére
A szerelmi reflexológia tanulmányozása segít a pároknak, hogy felfedezzék szexuális energiapotenciáljukat, és megállapíthatják, mennyire illenek össze. Meghatározhatják, mennyire férnek össze belső energiáik, megmutatja jellemzőiket és hajlamaikat, mindebből felmérhetik kapcsolatuk várható természetét.
Könnyen elsajátítható módszerek szerelmeseknek
Akár egyedül, akár partnerrel gyakorlunk, az itt bemutatott módszerek segítségével mélyebbre merülhetünk egy romantikus kapcsolatba. A taoisták sok évszázados kutatásai során kifejlesztett művészet újra feléleszthető napjainkban, hogy egyfajta "elragadtatott akupresszúra" által tovább növelhessük a szerelmesek gyógyító erejét.
Mit árul el a testünk a nemi életünkről és lehetséges partnerünkről?
A szerelmi reflexológia lehetőséget nyújt, hogy külső jegyei alapján kiértékeljük egy ember belső energiájának szintjét, ezzel együtt nemi szerve méretét és alakját. Egy személy külső megjelenése és jellemző vonásai elárulhatják erősségeit és gyengeségeit. Megmutatja egy párról, összeillenek-e, sőt, tájékoztat jövendőbeli szerelmesünkről.
Előszó - "Szerelmi reflexológia"
Az emberek többsége, ha meghallja a "reflexológia" kifejezést, a talpmasszázsra gondol. A Nyugaton széles körben ismertek az alábbihoz hasonló térképek, amelyek a test különböző területeit vetítik ki a lábfejek megfelelő részére.
Az ehhez hasonló táblázatok alapgondolata az, hogy az emberi test kezdete egyetlen sejt, amely tartalmazza az egész test tervrajzát. A testet növekedése során energia-meridiánok hálózzák be, és a test kulcsfontosságú részei újra és újra feltérképezhetők ezen eredeti tervrajznak megfelelően. Egy hologramra - a minden egyes részében az egészet tartalmazó háromdimenziós képre - emlékeztetően, a test minden egyes része leképezi magát a testet. Az efféle energetikai térképek rendszeres használata jellemzi a keleti gyógyászatot, és egyre inkább elfogadottá válnak a Nyugaton is.
A lábfejek mellett a leggyakrabban előforduló energiatérképek a kezekről, a szemekről, az arcról, a fulről, nyelvről, a csuklókról és az alhasról készülnek. Az alábbiakban ezen testrészek reflexológiai térképeit vázoljuk.
A reflexológia arra az alap tételre épít, hogy minden egyes szervünk rendelkezik reflexpontokkal a test különböző pontjain. A megfelelő pontokat a test zónákra osztásának segítségével találhatjuk meg. Az egy bizonyos területen elhelyezkedő szervek aztán stimulálhatóak a megfelelő reflexzónában elhelyezkedő reflexpontok segítségével. A tradicionális keleti gyógyászatban, az akupunktúrában és a shiatsu-ban használt meridiánok szintén a test energetikai útvonalainak térképei.
A taoisták már nagyon régen felismerték a test minden részére kiterjedő megfeleléseket, és azokat felhasználták a taoista gyógyító művészetben. A fent említett reflexkapcsolatok mellett a taoista irodalom a férfiak és nők nemi szerveinek reflexkapcsolatairól is szól. Ezek a férfi és női reflexzónák képezik e könyv alapvető tartalmát. Ugyanúgy, ahogyan egy talp-reflexológiai kézikönyv leírja, hogyan kell masszírozni a különböző talp-reflexpontokat, a Szerelmi reflexológia című könyv arról szól, hogyan használjuk a szexuális reflexpontokat szeretkezés közben. Ez a felfogás segítséget nyújt a pároknak, illetve az egyéneknek is, hogy a nemi aktust gyógyításként alkalmazzák.
Ily módon a közösülés egyfajta eksztatikus akupresszúrává válik. A test legerőteljesebb reflexpontjai a nemi szerveken helyezkednek el. A nemi szervek az egész testtől nyerik energiájukat, illetve ezek stimulálása az egész szervezetre hat (szervekre és mirigyekre egyaránt). A taoisták a közösülést "gyógyító szerelem"-nek hívják, elismerve annak mélyreható gyógyító erejét.
A könyv egyik fejezete tartalmaz ún. "szexgimnasztikát", taoista gyakorlatokat, amelyek fejlesztik a szexuális energiát, illetve a reflexhatások útján érintett szerveket és érzékszerveket, továbbá hozzásegítenek a kielégítőbb szerelmi élethez. Emellett a partnerek fizikai vonásainak figyelembevételével a könyv segítséget nyújt az összeillőség mértékének meghatározásában is.

 

Cím:

 
 Szerelmi reflexológia    Ára: 2 835 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete fejvédő,birkózó cipő,zacskós fogvédő,sporteszköz,kineziológiai tapasz,tatami,amerikai foci,shotokan karate,judo szőnyeg,sportruha,mellvédő,rugalmas bandázs,testütő pajzs,gumikés,kézilabda térdvédő,taekwondo,versenysportok,box,párnás térdvédő,iskolai sportfelszerelés,Adidas,wakizashi,mélyütésvédő,4F,bo,box nadrág,fa hulahopp karika,judo,zsákütő kesztyű,lábszárvédő,csuklóerősítő,arccsontvédő,seikenvédő,ju jitsu,röplabda,mellkasvédő,gyerek fogvédő,herevédő,pontütő,joga,szauna ruha,combgumi,Matsuru,foci,női mélyütésvédő,wkf seikenvédő,miskolci,box kesztyű,bőr pontütő,mma kesztyű,chi kung,kung fu,karate,meleg vizes fogvédő,szamurájok,katana,Kulcsszavak: sport,táska,aerobik,csuklómerevítő,wkf sípcsontvédő,vállvédő,box cipő,gyerek fejvédő,női mellvédő,tenyeres pontütő,budo,vászon zsák,bokarögzítő,thai box nadrág,sportfelszerelés,budo nadrág,műbőr pajzs,hajlított pontütő,Bódi,Miskolcon,öv,torna,karate sípcsontvédő,tanto,alkarvédő,vállrögzítő,térdgumi,combvédő,jo,judo nadrág,adidas birkózó cipő,sípcsontvédő,balett cipő,expander,Borsod,shuriken,mma sípcsontvédő,kiöntős fogvédő,karate kabát,sportszár,neoprén térdvédő,fitnesz,mma,alhasvédő,fogyasztó kerék,tapadószalag bandázs,karate nadrág,harcművészet,rögzítőpántos fogvédő,adidas mellvédő,önvédelem,birkózó fülvédő,szuszpenzor,puzzle tatami,szőnyeg,önvédelmi eszköz,küzdősport,kempo,birkózás,kézilabda,bokagumi,verseny fejvédő,verseny mellvédő,térdrögzítő,karate mellvédő,Ruca Fighter,box zsák,Fuji,bíró felszerelés,wkf mellvédő,könyv,Everlast,labdarúgás,adidas box cipő,bandázs,tonfa,műbőr fejvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,önvédelmi felszerelés,súlyemelő kesztyű,kapus kesztyű,magnézia kocka,zselés fogvédő,fit labda,vaksz,kyokushin karate,karate szótár,csuklórögzítő,budo kabát,bőr fejvédő,kung fu cipő,kata könyv,bokavédő,pilates,aikido,csuklóvédő,alkarpajzs,bőr pajzs,egykezes súly,BAZ megye,térdvédő,rácsos fejvédő,Kime,rugalmas seikenvédő,nunchaku,Kaiten,önvédelmi ruha,női altestvédő,Saman,műbőr pontütő,thai box,judo ruha,kendo,fogvédő,függeszthető zsák 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Kime,lábszárvédő,Ruca Fighter,Matsuru,műbőr fejvédő,miskolci,tanto,fit labda,thai box,táska,puzzle tatami,sportruha,műbőr pontütő,Adidas,rugalmas bandázs,judo ruha,bíró felszerelés,kung fu cipő,birkózó fülvédő,pilates,taekwondo,sportszár,küzdősport,Bódi,wkf sípcsontvédő,zselés fogvédő,mma sípcsontvédő,testütő pajzs,gyerek fogvédő,bőr pajzs,párnás térdvédő,kézilabda térdvédő,mélyütésvédő,fa hulahopp karika,kiöntős fogvédő,kézilabda,box kesztyű,női mélyütésvédő,combgumi,szuszpenzor,Miskolcon,gumikés,súlyemelő kesztyű,alkarvédő,karate nadrág,vaksz,neoprén térdvédő,kapus kesztyű,műbőr pajzs,budo,mma,karate kabát,pontütő,Kulcsszavak: sport,mellvédő,birkózás,rácsos fejvédő,box zsák,bokagumi,könyv,bokarögzítő,chi kung,térdgumi,fogyasztó kerék,zsákütő kesztyű,bokavédő,bo,nunchaku,birkózó cipő,Kaiten,önvédelem,jo,csuklóerősítő,karate mellvédő,bőr pontütő,shotokan karate,katana,fejvédő,kempo,szamurájok,aikido,rugalmas seikenvédő,önvédelmi ruha,judo szőnyeg,expander,sípcsontvédő,thai box nadrág,box nadrág,torna,szőnyeg,zacskós fogvédő,sporteszköz,női altestvédő,adidas mellvédő,aerobik,önvédelmi eszköz,adidas box cipő,alkarpajzs,budo kabát,térdrögzítő,kyokushin karate,verseny fejvédő,szauna ruha,ju jitsu,rögzítőpántos fogvédő,kendo,függeszthető zsák,csuklóvédő,judo,fitnesz,fémmerevítéses térdrögzítő,hajlított pontütő,adidas birkózó cipő,meleg vizes fogvédő,wkf mellvédő,judo nadrág,egykezes súly,térdvédő,arccsontvédő,alhasvédő,bandázs,herevédő,kung fu,öv,csuklómerevítő,mellkasvédő,kata könyv,seikenvédő,shuriken,4F,bőr fejvédő,joga,fogvédő,tapadószalag bandázs,Fuji,labdarúgás,karate,budo nadrág,iskolai sportfelszerelés,combvédő,versenysportok,box cipő,mma kesztyű,kineziológiai tapasz,amerikai foci,karate sípcsontvédő,sportfelszerelés,balett cipő,box,csuklórögzítő,Saman,tatami,Everlast,wakizashi,karate szótár,röplabda,Borsod,vállrögzítő,harcművészet,tenyeres pontütő,wkf seikenvédő,magnézia kocka,gyerek fejvédő,BAZ megye,vállvédő,női mellvédő,önvédelmi felszerelés,tonfa,vászon zsák,verseny mellvédő,foci

  Powered by:   UWS