1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Gyógyító szerelem

Ajánljuk minden nônek, minden korosztályból – legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkezô nem iránt –, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját.
A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították.
Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat elsô alkalommal tárjuk érthetô nyelven a nyugati olvasók elé.
A szerzôk két fontos gyakorlatot tanítanak a nôknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához.
1. A petefészek légzés, amely:

lerövidíti a menstruációt

enyhíti a görcsöket

több életerôt (Chi/Qi) gyûjt a petefészekbe

gyarapítja a szexuális (vonz)erôt

2. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.

Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör – ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerônket.
A taoista bölcsek teljes egységnek tekintették energiájukat. Például, egy fiatal és egészséges ember napi energiaszükségletének 100%-át táplálkozással, pihenéssel és mozgással nyeri, ennek körülbelül 60-70%-át használja fel napi tevékenységeinek elvégzésére: munkára, táplálkozásra, emésztésre, légzésre, járásra stb. Hasonlíthatjuk ezt a folyamatot a folyószámla-műveletekhez. Ahogy az ember idősödik, egyre kevesebb energiához jut (egyre kevesebbet tud a számlájára tenni), noha szervezetének továbbra is ugyanakkora energiára van szüksége (ugyanannyit költ), mint korábban. Ezért túlterheli a számláját, azaz energiát von el az életfontosságú szervektől – vese, máj, lép, tüdő, szív és hasnyálmirigy –, majd a mirigyektől, végül pedig az agytól.
A taoista magyarázat szerint a férfi főként a magömlések alkalmával veszít energiát, míg a nők elsősorban a menstruáció alatt, a nemi érintkezés során nem. Egy fiatal, egészséges nő számára a menzesz a napi tevékenységeken túli energiaszükségletet jelent. Feltéve, hogy a nők átlagosan 12 éves koruktól 50 éves korukig menstruálnak, akkor életükben mintegy 300-500 ciklus történik. A petefészekben minden hónapban megérik egy magas szintű termékeny energiával rendelkező petesejt. Ugyancsak sok energiát igényel a hormonok illetve a megtermékenyített petesejtet oltalmazó, tápláló méhfal létrehozása. Figyelembe véve túlnépesedett világunkat, egy-két gyermeknél több nemzését nem engedhetjük meg. Ez azt jelenti, hogy csupán egy-két petesejtet használunk fel, a fennmaradó 300-500, értékes energiát tartalmazó sejt veszendőbe megy. Ez a ráfordítás a nők napi energiakészletének 30-40%-át jelenti. Ha ez a szexuális energia akadálytalanul távozhat, a nő életerejének 30-40%-át elveszti. Ez az energia viszont átalakítható a szerveket, mirigyeket, az agyat és a csontvelőt tápláló életerővé és spirituális energiává.
Ahogy a negatív érzelmek felemésztik bennünk az életerőt, és megfosztanak szexuális energiánktól, életerőnk mintegy 10-60 százalékkal megcsappan. A túl sok negatív érzelmi energia felemészti életenergiánk jelentős részét, és így kevesebb energiánk marad a hormonok előállítására, illetve az elveszített szexuális energia pótlására. Nem marad kellő energiánk a lélek és a szellem építésére és táplálására.
Az emberek a negatív érzelmeket „hulladék energiának” tekintik, amitől valamilyen módon meg kell szabadulniuk. Mivel a negatív érzelmi energia és a szexuális energia az életerőnk része, ha elszórjuk ezt a „hulladékot”, akkor ezzel együtt életerőnket is csökkentjük. Ezek után testi szükségleteinket továbbra is az elsőrendű energiából fedezzük, és 40 éves korunkra mintegy 50-60 százalékát feléljük életerőnknek. 65 éves korunkra legtöbbünk életereje már csak csordogál, míg végül teljesen kifogyunk belőle.
Az energia-megmaradás törvénye szerint az energia nem vész el, csak átalakul. Amikor a hulladékot kiborítva megszabadulunk ártó energiáinktól, valaki másnak össze kell azt szednie. Amikor haragunkat kitöltjük valakin, az illetőnek szintén ki kell adnia a magáét, és ha nem tudja rajtunk kitölteni, keres valaki mást. Az ily módon tovagördülő harag-lavina végül többszörös erővel tér vissza az időközben hozzákapcsolódó félelemmel, szomorúsággal, kapkodással és mindenféle egyéb feszültséggel. Mindezt megint csak nem tudjuk elviselni, ezért találunk valami ürügyet, hogy kiboríthassuk. A „borogatásnak” tehát nincs vége, és a negatív érzelmek egyre szaporodnak. Ez pedig tovább gyengíti a szexuális, a kreatív és a nemző energiát.
A negatív energia életerővé (Chi) alakítása
Tudnunk kell a módját, hogyan alakítsuk át a negatív energiát pozitívvá valamint kellemes érzésekké.
Ebből a könyvből fokozatosan elsajátíthatjuk az elveszített szexuális, kreatív és nemző energiánk pótlását a testünkön áthaladó speciális energiapálya megnyitásával. Amint megnyitottuk ezt a vezetéket például petefészek légzéssel, mind a negatív, mind a szexuális energiát keringethetjük rajta.

 

Cím:

 
 Gyógyító szerelem    Ára: 2 500 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete gyerek fogvédő,adidas mellvédő,kapus kesztyű,fa hulahopp karika,kendo,combvédő,thai box nadrág,katana,bíró felszerelés,bokagumi,foci,budo nadrág,jo,fogvédő,Adidas,párnás térdvédő,kung fu cipő,alkarvédő,gumikés,öv,chi kung,alkarpajzs,expander,kung fu,shuriken,judo,iskolai sportfelszerelés,bokavédő,box nadrág,torna,karate,fitnesz,shotokan karate,vászon zsák,mélyütésvédő,kézilabda térdvédő,box kesztyű,fémmerevítéses térdrögzítő,önvédelem,amerikai foci,sportruha,sportszár,karate mellvédő,harcművészet,térdgumi,wakizashi,műbőr pontütő,mma kesztyű,szuszpenzor,röplabda,csuklórögzítő,aerobik,karate sípcsontvédő,kempo,labdarúgás,judo nadrág,térdvédő,pontütő,karate szótár,könyv,wkf seikenvédő,puzzle tatami,zselés fogvédő,zsákütő kesztyű,judo ruha,meleg vizes fogvédő,birkózó fülvédő,mellvédő,vaksz,adidas box cipő,4F,bőr pajzs,bandázs,budo kabát,női mélyütésvédő,alhasvédő,Kulcsszavak: sport,seikenvédő,tatami,pilates,herevédő,kézilabda,lábszárvédő,birkózás,combgumi,budo,tenyeres pontütő,rögzítőpántos fogvédő,mma,box cipő,thai box,csuklóvédő,birkózó cipő,sporteszköz,női mellvédő,zacskós fogvédő,műbőr pajzs,súlyemelő kesztyű,wkf sípcsontvédő,Borsod,mma sípcsontvédő,box zsák,függeszthető zsák,adidas birkózó cipő,rugalmas seikenvédő,wkf mellvédő,versenysportok,rugalmas bandázs,vállvédő,kineziológiai tapasz,önvédelmi eszköz,Fuji,kata könyv,vállrögzítő,Kime,csuklómerevítő,tapadószalag bandázs,fit labda,joga,Matsuru,bőr pontütő,arccsontvédő,bőr fejvédő,rácsos fejvédő,szamurájok,gyerek fejvédő,kiöntős fogvédő,tanto,bo,judo szőnyeg,hajlított pontütő,bokarögzítő,karate kabát,mellkasvédő,tonfa,sportfelszerelés,kyokushin karate,műbőr fejvédő,Bódi,Kaiten,sípcsontvédő,ju jitsu,női altestvédő,balett cipő,szőnyeg,küzdősport,BAZ megye,aikido,neoprén térdvédő,önvédelmi ruha,Saman,fogyasztó kerék,csuklóerősítő,Miskolcon,térdrögzítő,karate nadrág,fejvédő,box,magnézia kocka,nunchaku,önvédelmi felszerelés,taekwondo,testütő pajzs,Ruca Fighter,miskolci,verseny mellvédő,egykezes súly,táska,Everlast,szauna ruha,verseny fejvédő 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! kézilabda,herevédő,fa hulahopp karika,női altestvédő,mma kesztyű,chi kung,önvédelem,ju jitsu,iskolai sportfelszerelés,szuszpenzor,alhasvédő,alkarvédő,puzzle tatami,aikido,sípcsontvédő,birkózó fülvédő,aerobik,bokavédő,testütő pajzs,karate mellvédő,kendo,vászon zsák,csuklóerősítő,judo,szőnyeg,combgumi,kiöntős fogvédő,karate nadrág,gyerek fejvédő,vállrögzítő,4F,Everlast,hajlított pontütő,fejvédő,combvédő,arccsontvédő,önvédelmi ruha,rugalmas bandázs,női mélyütésvédő,judo szőnyeg,Fuji,öv,csuklórögzítő,torna,térdrögzítő,sportfelszerelés,kata könyv,labdarúgás,budo,expander,kung fu,box,kung fu cipő,mélyütésvédő,wakizashi,könyv,súlyemelő kesztyű,Ruca Fighter,adidas box cipő,shuriken,műbőr pontütő,bokarögzítő,pontütő,zselés fogvédő,küzdősport,bokagumi,judo ruha,box nadrág,Adidas,bőr fejvédő,lábszárvédő,Borsod,katana,adidas mellvédő,wkf sípcsontvédő,rugalmas seikenvédő,judo nadrág,szauna ruha,neoprén térdvédő,verseny mellvédő,budo nadrág,mellvédő,gyerek fogvédő,bo,meleg vizes fogvédő,birkózó cipő,joga,sportruha,Kime,BAZ megye,kyokushin karate,fit labda,rögzítőpántos fogvédő,szamurájok,kapus kesztyű,táska,Bódi,box cipő,sportszár,bíró felszerelés,egykezes súly,versenysportok,önvédelmi eszköz,bandázs,fitnesz,karate kabát,rácsos fejvédő,pilates,karate szótár,verseny fejvédő,balett cipő,shotokan karate,Saman,miskolci,magnézia kocka,Kaiten,taekwondo,Miskolcon,csuklómerevítő,műbőr pajzs,budo kabát,mma,női mellvédő,mma sípcsontvédő,adidas birkózó cipő,fogvédő,thai box,kineziológiai tapasz,tanto,térdvédő,vaksz,karate,csuklóvédő,sporteszköz,függeszthető zsák,Kulcsszavak: sport,térdgumi,amerikai foci,wkf mellvédő,kézilabda térdvédő,birkózás,zsákütő kesztyű,Matsuru,vállvédő,zacskós fogvédő,tenyeres pontütő,röplabda,foci,fémmerevítéses térdrögzítő,box kesztyű,thai box nadrág,nunchaku,műbőr fejvédő,box zsák,párnás térdvédő,fogyasztó kerék,gumikés,harcművészet,karate sípcsontvédő,önvédelmi felszerelés,bőr pontütő,tonfa,seikenvédő,alkarpajzs,wkf seikenvédő,tatami,mellkasvédő,jo,tapadószalag bandázs,kempo,bőr pajzs

  Powered by:   UWS