1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Gyógyító szerelem

Ajánljuk minden nônek, minden korosztályból – legyen bár egyedülálló, házas, vonzódjon akár a saját, akár az ellenkezô nem iránt –, akit komolyan érdekel, hogyan gyarapíthatja és használhatja fel szexuális energiáját.
A taoista mesterek ezeket a titkokat évezredeken át csak a királyi család és az ezoterikus körök kiválasztott tagjainak tanították.
Az ebben a könyvben ismertetett útmutatót és gyakorlatokat elsô alkalommal tárjuk érthetô nyelven a nyugati olvasók elé.
A szerzôk két fontos gyakorlatot tanítanak a nôknek szexuális energiájuk fejlesztéséhez és finomításához.
1. A petefészek légzés, amely:

lerövidíti a menstruációt

enyhíti a görcsöket

több életerôt (Chi/Qi) gyûjt a petefészekbe

gyarapítja a szexuális (vonz)erôt

2. Az orgazmikus felhúzás, amely nem csak egyedül, hanem partnerrel is gyakorolható.

Amikor ezeket a gyakorlatokat elsajátítjuk, egész testünket átjárja a gyönyör – ez az élmény messze felülmúlja a hétköznapi hüvelyi orgazmust, és pazarlás helyett gyarapítja az életerônket.
A taoista bölcsek teljes egységnek tekintették energiájukat. Például, egy fiatal és egészséges ember napi energiaszükségletének 100%-át táplálkozással, pihenéssel és mozgással nyeri, ennek körülbelül 60-70%-át használja fel napi tevékenységeinek elvégzésére: munkára, táplálkozásra, emésztésre, légzésre, járásra stb. Hasonlíthatjuk ezt a folyamatot a folyószámla-műveletekhez. Ahogy az ember idősödik, egyre kevesebb energiához jut (egyre kevesebbet tud a számlájára tenni), noha szervezetének továbbra is ugyanakkora energiára van szüksége (ugyanannyit költ), mint korábban. Ezért túlterheli a számláját, azaz energiát von el az életfontosságú szervektől – vese, máj, lép, tüdő, szív és hasnyálmirigy –, majd a mirigyektől, végül pedig az agytól.
A taoista magyarázat szerint a férfi főként a magömlések alkalmával veszít energiát, míg a nők elsősorban a menstruáció alatt, a nemi érintkezés során nem. Egy fiatal, egészséges nő számára a menzesz a napi tevékenységeken túli energiaszükségletet jelent. Feltéve, hogy a nők átlagosan 12 éves koruktól 50 éves korukig menstruálnak, akkor életükben mintegy 300-500 ciklus történik. A petefészekben minden hónapban megérik egy magas szintű termékeny energiával rendelkező petesejt. Ugyancsak sok energiát igényel a hormonok illetve a megtermékenyített petesejtet oltalmazó, tápláló méhfal létrehozása. Figyelembe véve túlnépesedett világunkat, egy-két gyermeknél több nemzését nem engedhetjük meg. Ez azt jelenti, hogy csupán egy-két petesejtet használunk fel, a fennmaradó 300-500, értékes energiát tartalmazó sejt veszendőbe megy. Ez a ráfordítás a nők napi energiakészletének 30-40%-át jelenti. Ha ez a szexuális energia akadálytalanul távozhat, a nő életerejének 30-40%-át elveszti. Ez az energia viszont átalakítható a szerveket, mirigyeket, az agyat és a csontvelőt tápláló életerővé és spirituális energiává.
Ahogy a negatív érzelmek felemésztik bennünk az életerőt, és megfosztanak szexuális energiánktól, életerőnk mintegy 10-60 százalékkal megcsappan. A túl sok negatív érzelmi energia felemészti életenergiánk jelentős részét, és így kevesebb energiánk marad a hormonok előállítására, illetve az elveszített szexuális energia pótlására. Nem marad kellő energiánk a lélek és a szellem építésére és táplálására.
Az emberek a negatív érzelmeket „hulladék energiának” tekintik, amitől valamilyen módon meg kell szabadulniuk. Mivel a negatív érzelmi energia és a szexuális energia az életerőnk része, ha elszórjuk ezt a „hulladékot”, akkor ezzel együtt életerőnket is csökkentjük. Ezek után testi szükségleteinket továbbra is az elsőrendű energiából fedezzük, és 40 éves korunkra mintegy 50-60 százalékát feléljük életerőnknek. 65 éves korunkra legtöbbünk életereje már csak csordogál, míg végül teljesen kifogyunk belőle.
Az energia-megmaradás törvénye szerint az energia nem vész el, csak átalakul. Amikor a hulladékot kiborítva megszabadulunk ártó energiáinktól, valaki másnak össze kell azt szednie. Amikor haragunkat kitöltjük valakin, az illetőnek szintén ki kell adnia a magáét, és ha nem tudja rajtunk kitölteni, keres valaki mást. Az ily módon tovagördülő harag-lavina végül többszörös erővel tér vissza az időközben hozzákapcsolódó félelemmel, szomorúsággal, kapkodással és mindenféle egyéb feszültséggel. Mindezt megint csak nem tudjuk elviselni, ezért találunk valami ürügyet, hogy kiboríthassuk. A „borogatásnak” tehát nincs vége, és a negatív érzelmek egyre szaporodnak. Ez pedig tovább gyengíti a szexuális, a kreatív és a nemző energiát.
A negatív energia életerővé (Chi) alakítása
Tudnunk kell a módját, hogyan alakítsuk át a negatív energiát pozitívvá valamint kellemes érzésekké.
Ebből a könyvből fokozatosan elsajátíthatjuk az elveszített szexuális, kreatív és nemző energiánk pótlását a testünkön áthaladó speciális energiapálya megnyitásával. Amint megnyitottuk ezt a vezetéket például petefészek légzéssel, mind a negatív, mind a szexuális energiát keringethetjük rajta.

 

Cím:

 
 Gyógyító szerelem    Ára: 2 500 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete kézilabda,rögzítőpántos fogvédő,Fuji,kyokushin karate,kiöntős fogvédő,combgumi,karate nadrág,fogyasztó kerék,önvédelmi felszerelés,judo szőnyeg,Borsod,csuklóerősítő,tapadószalag bandázs,box cipő,judo nadrág,meleg vizes fogvédő,pontütő,thai box,csuklóvédő,aikido,expander,BAZ megye,ju jitsu,gyerek fejvédő,joga,jo,szauna ruha,szamurájok,sportszár,combvédő,női mellvédő,sporteszköz,öv,táska,Kulcsszavak: sport,önvédelmi eszköz,térdrögzítő,verseny mellvédő,birkózó cipő,fémmerevítéses térdrögzítő,box nadrág,önvédelem,torna,zselés fogvédő,box kesztyű,zacskós fogvédő,alkarvédő,fogvédő,lábszárvédő,alkarpajzs,mma,seikenvédő,adidas mellvédő,bőr pajzs,Ruca Fighter,gumikés,csuklórögzítő,önvédelmi ruha,harcművészet,fejvédő,karate mellvédő,műbőr pajzs,karate szótár,box,wkf mellvédő,tonfa,könyv,bokarögzítő,Miskolcon,kempo,wakizashi,kézilabda térdvédő,kung fu,magnézia kocka,női altestvédő,Saman,vállvédő,kata könyv,versenysportok,műbőr pontütő,Matsuru,térdvédő,rácsos fejvédő,rugalmas seikenvédő,taekwondo,box zsák,Kaiten,röplabda,herevédő,szuszpenzor,függeszthető zsák,amerikai foci,súlyemelő kesztyű,kineziológiai tapasz,wkf sípcsontvédő,egykezes súly,rugalmas bandázs,vászon zsák,sportfelszerelés,chi kung,mma kesztyű,adidas birkózó cipő,karate,budo kabát,fa hulahopp karika,bíró felszerelés,budo,női mélyütésvédő,kapus kesztyű,judo,műbőr fejvédő,shotokan karate,nunchaku,Adidas,birkózás,judo ruha,tanto,mma sípcsontvédő,bandázs,iskolai sportfelszerelés,bőr fejvédő,balett cipő,adidas box cipő,alhasvédő,karate sípcsontvédő,sportruha,szőnyeg,kendo,vaksz,katana,Bódi,foci,küzdősport,testütő pajzs,labdarúgás,mellvédő,bo,puzzle tatami,bokavédő,mellkasvédő,arccsontvédő,neoprén térdvédő,kung fu cipő,4F,Everlast,aerobik,Kime,tenyeres pontütő,sípcsontvédő,karate kabát,shuriken,verseny fejvédő,bőr pontütő,fitnesz,csuklómerevítő,párnás térdvédő,fit labda,gyerek fogvédő,tatami,mélyütésvédő,hajlított pontütő,thai box nadrág,wkf seikenvédő,miskolci,zsákütő kesztyű,budo nadrág,vállrögzítő,bokagumi,pilates,térdgumi,birkózó fülvédő 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! szamurájok,önvédelem,térdvédő,sporteszköz,miskolci,szőnyeg,könyv,amerikai foci,vállrögzítő,karate sípcsontvédő,combgumi,gumikés,bőr pajzs,birkózás,lábszárvédő,herevédő,judo ruha,Adidas,térdgumi,tatami,puzzle tatami,nunchaku,szauna ruha,balett cipő,pilates,thai box,budo kabát,box cipő,kiöntős fogvédő,birkózó cipő,öv,kata könyv,Saman,karate,verseny fejvédő,BAZ megye,zsákütő kesztyű,Ruca Fighter,budo,szuszpenzor,versenysportok,egykezes súly,kézilabda térdvédő,aerobik,kyokushin karate,fit labda,Borsod,chi kung,rögzítőpántos fogvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,karate kabát,vállvédő,testütő pajzs,hajlított pontütő,Kime,combvédő,sportszár,Kulcsszavak: sport,wkf seikenvédő,shuriken,mellkasvédő,magnézia kocka,meleg vizes fogvédő,női altestvédő,wkf sípcsontvédő,térdrögzítő,tapadószalag bandázs,torna,labdarúgás,sportfelszerelés,box,birkózó fülvédő,thai box nadrág,mma sípcsontvédő,harcművészet,pontütő,fejvédő,Matsuru,Kaiten,kung fu cipő,táska,iskolai sportfelszerelés,bokarögzítő,wakizashi,műbőr fejvédő,mellvédő,mma,foci,adidas mellvédő,függeszthető zsák,arccsontvédő,fogyasztó kerék,karate nadrág,tenyeres pontütő,Miskolcon,judo szőnyeg,rugalmas seikenvédő,vaksz,kung fu,box nadrág,budo nadrág,gyerek fejvédő,seikenvédő,judo,csuklómerevítő,Everlast,karate szótár,ju jitsu,neoprén térdvédő,mélyütésvédő,rácsos fejvédő,katana,sportruha,taekwondo,női mellvédő,bokagumi,csuklórögzítő,sípcsontvédő,shotokan karate,műbőr pajzs,csuklóerősítő,kendo,zselés fogvédő,bőr fejvédő,fa hulahopp karika,röplabda,alkarvédő,önvédelmi ruha,Fuji,wkf mellvédő,bandázs,önvédelmi felszerelés,zacskós fogvédő,aikido,gyerek fogvédő,súlyemelő kesztyű,fogvédő,rugalmas bandázs,tonfa,párnás térdvédő,judo nadrág,kézilabda,box kesztyű,Bódi,verseny mellvédő,adidas box cipő,bokavédő,4F,alkarpajzs,kempo,joga,csuklóvédő,vászon zsák,adidas birkózó cipő,kineziológiai tapasz,karate mellvédő,bíró felszerelés,bo,box zsák,bőr pontütő,jo,alhasvédő,tanto,női mélyütésvédő,küzdősport,kapus kesztyű,önvédelmi eszköz,fitnesz,mma kesztyű,műbőr pontütő,expander

  Powered by:   UWS