1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos pár

Bármilyen megdöbbentően hangzik is, mind a nők, mind pedig a férfiak képesek többszörös orgazmusra.

Ez a könyv arra tanítja Önt és partnerét, hogyan tapasz­talhatja meg a többszöri, egész testre kiterjedő orgazmust. Mindazonáltal ez csak a kezdete annak a szexualitásra vonatkozó tudásnak, amelyet bemutatunk. Ha ön és partnere mindketten multiorgazmusosak, mindketten sokkal nagyobb élveze­tet fognak egyénileg is átélni. Emellett képessé válnak arra is, hogy összehangol­ják szexuális szükségleteiket, és így a bensőségesség és eksztázis még kielégítőbb szintjeit érhetik el együtt.

A taoista szexuális tanítások, melyeket „A hálószoba művészeté”-nek is neveznek, egy ötezer éves hagyomány, melyet hosszú ideje úgy ismernek, amely a férfi többszörös orgazmusáról valamint a szexuális kielégülés egyéb titkairól szól.

Azért hozták létre, hogy a párok megtapasztalhassák az élvezetesebb és gyógyító szerelmeskedést. A szexualitásra vonatkozó szégyenérzettel és helytelen információk tömkelegével szemben, amelyben többségünk felnő, „A hálószoba művészete” megvilágosító erővel hatott.A taoista szexuális tanításokról szóló könyveket barátainknak is kölcsönadtuk ugyan, de ők azt mondták, hogy bár a gyakorlatok fantasztikusan hangzanak, de nem tudják, hogyan és hol kezdjék. Sajnos nem létezett egyszerű, lépésről lépésre haladó könyv, amely megmutatta volna a hétköznapi embereknek, mint mi, hogyan válhatnak multiorgazmusossá, és miként tapasztalhatják meg a testet (is) gyógyító, bensőséges és spirituálisan mély szerelmeskedést. Végül barátaink nem szűnő „nyaggatása” hatására úgy döntöttünk, hogy írunk egy ilyen könyvet.

Miután kiterjedt olvasást és kutatást folytattunk, nyilvánvalóvá vált, hogy ezen hagyomány leghitelesebb és leggyakorlatiasabb tanítója Mantak és Maneewan Chia. Mantak Chia hosszú éveket tanult taoista mesterektől, és a szexualitásról elsajátított bölcsességet egy sajátos rendszerbe foglalta, melyet „gyógyító szerelem”-nek nevez. Ennek hatása fokozott gyógyulás és szerelem/szeretet, valamint nagyobb élvezet és szenvedély. Emberek ezreit tanította a világon mindenütt, oktatók ezreit képezte ki, és a taoista szexuális tanítások, valamint a Tai Chi, Chi Kung és más taoista gyakorlatok kiemelkedő oktatójaként tisztelik világszerte.

Hamar rádöbbentünk, hogy a taoista mesterek maguk is orvosok voltak, akik a szexuális viselkedést részletesen és éleslátóan tanulmányozták. Minket azok a konkrét hatások érdekeltek, amelyeket a modernkori olvasó saját maga tapasztalhat meg a hálószobában. A több ezer év alatt kifejlesztett taoista felfogást és technikákat akartuk egyesíteni a legújabb tudományos kutatások tapasztalataival.

Elsősorban a férfiak számára akartunk könyvet írni, amelynek aztán A multiorgazmusos férfi címet adtuk, mert a gyógyító szerelem hatékonysága főként azon múlik, hogy a férfi mennyire képes szexuális energiájának ápolására és ideális esetben multiorgazmusossá válni. A könyv megpendített egy húrt - a világon emberek százezrei olvasták több, mint 12 nyelven.

Miközben vitaesteket tartottunk a könyvről szerte az országban, folyamatosan azt kérdezték tőlünk, mikor írunk egy könyvet párok számára, amely a nőknek is megmutatná, nem csak a férfiaknak, miként tehetik a gyógyító szerelmet életük részévé. Végül jó néhány év telt el, valamint számos vázlatot készítettünk, mire most bemutathatjuk A multiorgazmusos pár-t. Reméljük, megfelelően viszonyulunk ehhez a gazdag hagyományhoz, amikor a modern olvasók elé tárjuk azt a szexuális bölcsességet, amire oly nagy szükségünk van az érzéki zavarodottság napjaiban. Kívánjuk, hogy Ön és (esetleg jövőbeli) partnere éppoly örömöt és kielégülést találjanak, ahogyan mi a gyógyító szerelem rendkívül erőteljes és mély gyakorlataiban.


Többszörös orgazmus minden férfi számára

Kevés ember tud róla, hogy a férfiak többszörös orgazmusra képesek. Miközben ez a tény Keleten már évezredek óta ismert, és az 1940-es évektől kezdődően Nyu­gaton is igazolást nyert Alfred Kinsey és mások kutatásai nyomán, a legtöbb férfi és nő számára még mindig meglepetésként hat.

Előző könyvünkben, A multiorgazmusosos férfi-ben áttekintettük a legújabb kutatási eredményeket és ősi módszereket, melyek a férfiak multiorgazmusossá válását segítik. Arra törekedtünk, hogy olyan kézikönyvet adjunk a férfiaknak, amelynek segítségével szexuális életüket egészségesebbé és kielégítőbbé tehetik. Jelen könyv párok számára íródott kézikönyv, vagy ahogy a taoisták hívják, "pár­nakönyv", és célja, hogy mindkét fél képességeit fejlessze az egyre teljesebb élve­zet, egészség és bensőségesség érdekében.


Többszörös orgazmus minden nő számára

Annak ellenére, hogy a nők többszörös orgazmusra való képessége közismert, a nők több mint 5O%-ának vagy sosem volt többszörös orgazmusa, vagy nincs is rend­szeres orgazmusa. Ebben a könyvben bemutat juk a nőknek, miként tehetnek szert erre a képességre, azoknak pedig, akik már rendelkeznek vele, megmutat juk, ho­gyan terjeszthetik ki, és fokozhatják az orgazmust.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos pár    Ára: 2 095 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete önvédelmi ruha,súlyemelő kesztyű,fémmerevítéses térdrögzítő,iskolai sportfelszerelés,lábszárvédő,csuklóerősítő,foci,thai box,Bódi,kung fu cipő,alkarvédő,kyokushin karate,táska,chi kung,sportfelszerelés,kézilabda térdvédő,joga,bíró felszerelés,adidas birkózó cipő,testütő pajzs,birkózó cipő,judo szőnyeg,sportszár,mma kesztyű,karate mellvédő,wkf seikenvédő,karate sípcsontvédő,öv,karate nadrág,Everlast,térdgumi,mélyütésvédő,judo nadrág,tanto,zsákütő kesztyű,tenyeres pontütő,rugalmas seikenvédő,Miskolcon,mma,labdarúgás,tonfa,sípcsontvédő,tapadószalag bandázs,birkózó fülvédő,verseny mellvédő,magnézia kocka,Kulcsszavak: sport,puzzle tatami,könyv,karate kabát,Fuji,sporteszköz,mma sípcsontvédő,mellvédő,gyerek fogvédő,Kime,nunchaku,Borsod,judo,miskolci,taekwondo,karate szótár,alkarpajzs,rugalmas bandázs,amerikai foci,verseny fejvédő,expander,bokagumi,műbőr pajzs,párnás térdvédő,pilates,ju jitsu,fogyasztó kerék,önvédelmi eszköz,kapus kesztyű,kineziológiai tapasz,gumikés,harcművészet,bőr pajzs,birkózás,pontütő,herevédő,egykezes súly,küzdősport,jo,rácsos fejvédő,rögzítőpántos fogvédő,csuklórögzítő,Matsuru,4F,fa hulahopp karika,csuklómerevítő,zacskós fogvédő,Adidas,bo,fogvédő,aikido,szőnyeg,gyerek fejvédő,aerobik,katana,Kaiten,szuszpenzor,fitnesz,budo kabát,kiöntős fogvédő,önvédelmi felszerelés,Saman,box cipő,wkf mellvédő,kendo,combvédő,női mellvédő,arccsontvédő,női altestvédő,meleg vizes fogvédő,női mélyütésvédő,sportruha,függeszthető zsák,balett cipő,térdrögzítő,box kesztyű,szamurájok,vászon zsák,versenysportok,judo ruha,vállvédő,box zsák,önvédelem,vállrögzítő,wkf sípcsontvédő,alhasvédő,csuklóvédő,karate,tatami,budo,budo nadrág,műbőr fejvédő,vaksz,mellkasvédő,adidas box cipő,adidas mellvédő,bandázs,fejvédő,bőr pontütő,műbőr pontütő,bőr fejvédő,box,kung fu,kézilabda,zselés fogvédő,bokarögzítő,fit labda,bokavédő,thai box nadrág,szauna ruha,kempo,neoprén térdvédő,Ruca Fighter,wakizashi,box nadrág,röplabda,kata könyv,shotokan karate,shuriken,seikenvédő,torna,BAZ megye,térdvédő,hajlított pontütő,combgumi 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Bódi,bőr fejvédő,aikido,vállrögzítő,shotokan karate,szőnyeg,fogvédő,női mélyütésvédő,öv,budo,csuklómerevítő,karate nadrág,alkarvédő,thai box,sportruha,tanto,fémmerevítéses térdrögzítő,box zsák,arccsontvédő,adidas birkózó cipő,mélyütésvédő,lábszárvédő,verseny mellvédő,függeszthető zsák,Kulcsszavak: sport,Miskolcon,súlyemelő kesztyű,box cipő,ju jitsu,nunchaku,bőr pontütő,Everlast,shuriken,Kaiten,sportszár,fejvédő,mma kesztyű,neoprén térdvédő,torna,tenyeres pontütő,kézilabda,magnézia kocka,műbőr fejvédő,katana,BAZ megye,box nadrág,fogyasztó kerék,gyerek fogvédő,bandázs,térdrögzítő,kung fu cipő,jo,alkarpajzs,hajlított pontütő,csuklórögzítő,vaksz,herevédő,Matsuru,judo szőnyeg,judo nadrág,birkózó fülvédő,fitnesz,Adidas,bőr pajzs,harcművészet,kapus kesztyű,rögzítőpántos fogvédő,Fuji,Saman,iskolai sportfelszerelés,foci,chi kung,meleg vizes fogvédő,seikenvédő,versenysportok,kézilabda térdvédő,testütő pajzs,párnás térdvédő,önvédelmi ruha,pilates,mellvédő,önvédelmi felszerelés,adidas mellvédő,fa hulahopp karika,budo kabát,thai box nadrág,önvédelem,zacskós fogvédő,vászon zsák,puzzle tatami,alhasvédő,gyerek fejvédő,önvédelmi eszköz,joga,bíró felszerelés,combgumi,karate kabát,kineziológiai tapasz,mellkasvédő,labdarúgás,zsákütő kesztyű,rugalmas seikenvédő,karate,mma sípcsontvédő,könyv,csuklóerősítő,wkf sípcsontvédő,combvédő,wkf seikenvédő,vállvédő,szuszpenzor,röplabda,női altestvédő,sípcsontvédő,gumikés,szauna ruha,wkf mellvédő,box kesztyű,expander,budo nadrág,4F,táska,verseny fejvédő,judo,egykezes súly,sporteszköz,küzdősport,sportfelszerelés,kung fu,mma,kempo,kendo,balett cipő,karate mellvédő,tapadószalag bandázs,adidas box cipő,női mellvédő,taekwondo,rugalmas bandázs,szamurájok,kyokushin karate,birkózás,aerobik,tatami,zselés fogvédő,pontütő,karate sípcsontvédő,box,Kime,műbőr pajzs,karate szótár,tonfa,bokagumi,birkózó cipő,judo ruha,kata könyv,bokavédő,Borsod,bokarögzítő,bo,amerikai foci,Ruca Fighter,rácsos fejvédő,csuklóvédő,térdvédő,műbőr pontütő,kiöntős fogvédő,wakizashi,miskolci,fit labda,térdgumi

  Powered by:   UWS