1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

Kyokushin karate I.

A 15 éve megjelent nagysikerű alapkönyv új, teljesen átdolgozott kiadása a kyokushin karate történelméről, alapjairól (a test ütő- és rugófelületei, állások, alaptechnikák, páros küzdőgyakorlatok, kiegészítő fejlesztő-erősítő gyakorlatok, töréstechnikák, közelharc dobástechnikái és földharc, versenyszabályok és némi önvédelem).
Úgy gondolom, hogy a Kyokushin Karate – amely más karate irányzatok mellett ma is a legnépszerűbb Magyarországon - megérdemli, hogy szerelmesei, tisztelői, gyakorlói ne csak az edzéseken, de otthon is szerezhessenek róla kellő ismeretet. E könyv elsősorban a karatét most kezdőknek nyújt nagy segítséget az alapok részletes ismertetésével. A karate - így a Kyokushin Karate – gyakorlása, tanulása is a hármas tagozódásra épül, ezért a Kihon, a Kata és a Kumite gyakorlatok kapnak elsősorban széles teret könyveimben.

„Senki sem lehet annyira önző, hogy tudásából ne adjon át másoknak.”

Sosai Oyama

A Kyokushin Karate jelentése: a „Végső Igazság Karatéja”. Használjuk még Kyokushinkai szóösszetételben, ahol a Kai szó a telálkozást jelenti. Ilyen formában tehát: „Találkozás a Végső Igazsággal”. A Kyokushin Karate, mint azt nevének jelentése is mutatja – szemben a tradicionális japán karatestílusokkal -, olyan merőben új és nyílt módszer, amely az egyén emberségessé válásához mindig és mindenkor az igazságot keresi.

A Kyokushin Karate szimbóluma a Kanku, mely eredetileg a Kanku Dai Kata-ban szerepel, mint égvizsgáló pozíció. E kéztartást úgy képezzük, hogy a nyitott tenyerünket kézháttal arcunk felé fordítva mutató- és hüvelykujjunkat egymásnak támasztjuk, a közte levő rombusz alakú résen keresztül tekintünk a messzeségbe. A Kanku az ujjak találkozásánál az egységet (összetartozást, szervezeti egységet), a csukló felőli széles rész az erőt, a kör közepe a végtelent, illetve a távoli célt, az egészet összefogó kör pedig a harmoniát és a körkörös mozdulatokat jelképezi. A Kyokushin Karate megalapítója Masutatsu Oyama mester, századunk egyik legnagyobb küzdőegyénisége. Az ő képessége és felfogása a karatéról tükröződik irányzatában. A Kyokushin Karatét a világon úgy is hívják, hogy a „Legerősebb Karate” (Strongest Karate) vagy „Erőkarate” (Power Karate). Célját - amely azonos minden harci művészet (Budo irányzatok) céljával: a zenféle tudati állapot elérésén keressztül a személyiség fejlesztése -, az erőkarate útján kívánja elérni. Alapelve: valódi harcosokat csak valódi feltételek, és körülmények között lehet nevelni. Így nem ismeri el a csupán jelzett, illetve bemutatott találatokat, csak a teljes erővel és hatékonysággal végrehajtott tökéletes technikákat. Ehhez a kemény küzdőmodorhoz azonban csak igen fokozatos, módszeres fizikai, szellemi és technikai felkészítés vezethet el. Edzésről edzésre egyre nehezebb próbák elé kerülnek a karatekák, melyek hatására néhány év alatt kialakul a helyes védelmi reakciójuk, megtanulnak hatékonyan támadni, védekezni és - a növekvő kockázaton és fájdalomtűrésen keresztül - elviselni az ellenfél kemény találatait. Így ez a módszer életszerű feltételeket biztosít a felkészülésben. A játékos karate nélkülözi azt a felelősségtudatot, melyet a Kyokushin Karate edzésein nap, mint nap gyakorlunk önmagunkkal és társainkkal szemben. A játékos karate csupán lépcsőfoka, kezdete lehet az igazi Budo Karaténak. A gyakorlás során el kell jutnunk egy olyan szintre, mikor már az életösztön szolgálja azt az alapelemet a karatéhoz, ami a technikánál és a testi erőnél is fontosabb, mert csak ez késztet minket a legszabadabb mozgásra, cselekvésre. Cselekedeteinket, mozdulatainkat félelmünk képes leginkább gátolni, mely elsősorban a magunk iránt érzett szánalomból adódik. Ez a tulajdonság kizárólag emberi, az állatvilágban ismeretlen. Így a legfontosabb cél a félelem leküzdése, mely nélkül nem képzelhető el a feladatra való tiszta koncentrálás és a szabad cselekvés eredményezte győzelem.

 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Harcművészet

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete küzdősport,bőr pontütő,önvédelmi felszerelés,térdvédő,sporteszköz,thai box nadrág,női mélyütésvédő,vállrögzítő,tonfa,Adidas,balett cipő,karate,karate nadrág,Kaiten,birkózó fülvédő,aikido,Kulcsszavak: sport,judo ruha,rugalmas seikenvédő,adidas birkózó cipő,kineziológiai tapasz,box zsák,rácsos fejvédő,meleg vizes fogvédő,csuklóerősítő,fa hulahopp karika,táska,judo szőnyeg,combvédő,magnézia kocka,herevédő,joga,rögzítőpántos fogvédő,sportfelszerelés,kézilabda térdvédő,tenyeres pontütő,budo kabát,wkf seikenvédő,karate sípcsontvédő,térdrögzítő,ju jitsu,budo,box,harcművészet,mélyütésvédő,karate szótár,wkf sípcsontvédő,vászon zsák,nunchaku,könyv,judo nadrág,kempo,mma,tatami,szőnyeg,birkózó cipő,kiöntős fogvédő,női altestvédő,Borsod,függeszthető zsák,Matsuru,egykezes súly,4F,csuklóvédő,önvédelmi eszköz,rugalmas bandázs,verseny mellvédő,lábszárvédő,shuriken,vaksz,iskolai sportfelszerelés,wakizashi,alkarvédő,thai box,chi kung,fit labda,bíró felszerelés,műbőr pontütő,sportszár,pilates,kung fu,műbőr pajzs,öv,mellkasvédő,expander,arccsontvédő,jo,gumikés,combgumi,fémmerevítéses térdrögzítő,zselés fogvédő,Miskolcon,alkarpajzs,Kime,box cipő,kendo,bo,gyerek fejvédő,térdgumi,karate kabát,bokarögzítő,box nadrág,judo,sípcsontvédő,gyerek fogvédő,BAZ megye,katana,fogvédő,szuszpenzor,labdarúgás,bőr fejvédő,vállvédő,kyokushin karate,bokavédő,kapus kesztyű,mellvédő,pontütő,bandázs,adidas box cipő,Everlast,bőr pajzs,wkf mellvédő,shotokan karate,mma kesztyű,súlyemelő kesztyű,amerikai foci,sportruha,puzzle tatami,önvédelem,párnás térdvédő,Saman,csuklórögzítő,csuklómerevítő,seikenvédő,tanto,női mellvédő,szamurájok,versenysportok,bokagumi,szauna ruha,zacskós fogvédő,mma sípcsontvédő,neoprén térdvédő,fejvédő,aerobik,budo nadrág,tapadószalag bandázs,kézilabda,röplabda,testütő pajzs,önvédelmi ruha,verseny fejvédő,Bódi,fogyasztó kerék,alhasvédő,adidas mellvédő,kata könyv,miskolci,zsákütő kesztyű,karate mellvédő,torna,kung fu cipő,box kesztyű,Ruca Fighter,foci,hajlított pontütő,Fuji,birkózás,műbőr fejvédő,taekwondo,fitnesz 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! herevédő,Fuji,aerobik,ju jitsu,karate sípcsontvédő,sporteszköz,torna,bíró felszerelés,wakizashi,fitnesz,vállvédő,női mellvédő,küzdősport,vállrögzítő,zselés fogvédő,Saman,lábszárvédő,4F,adidas mellvédő,öv,Bódi,zsákütő kesztyű,wkf mellvédő,budo kabát,wkf seikenvédő,judo szőnyeg,judo ruha,párnás térdvédő,mma,pontütő,adidas birkózó cipő,szauna ruha,combgumi,arccsontvédő,adidas box cipő,puzzle tatami,egykezes súly,fit labda,judo nadrág,csuklóvédő,versenysportok,bokavédő,box cipő,pilates,zacskós fogvédő,röplabda,birkózás,tatami,tanto,Kulcsszavak: sport,bokagumi,budo,Everlast,mma kesztyű,birkózó fülvédő,aikido,amerikai foci,szamurájok,táska,kata könyv,judo,box zsák,magnézia kocka,kung fu cipő,kendo,sportruha,shuriken,foci,taekwondo,fémmerevítéses térdrögzítő,térdvédő,bőr pontütő,kempo,shotokan karate,kézilabda térdvédő,testütő pajzs,verseny fejvédő,súlyemelő kesztyű,gyerek fejvédő,meleg vizes fogvédő,bandázs,önvédelmi ruha,mma sípcsontvédő,gyerek fogvédő,bokarögzítő,Adidas,önvédelem,fejvédő,rugalmas seikenvédő,tonfa,karate,fa hulahopp karika,függeszthető zsák,térdrögzítő,combvédő,kung fu,verseny mellvédő,csuklóerősítő,miskolci,seikenvédő,box,rögzítőpántos fogvédő,box kesztyű,kapus kesztyű,Kime,thai box,alkarvédő,női altestvédő,műbőr fejvédő,kiöntős fogvédő,mellkasvédő,Ruca Fighter,sportfelszerelés,könyv,chi kung,kyokushin karate,BAZ megye,gumikés,vászon zsák,bőr fejvédő,szőnyeg,jo,alhasvédő,karate kabát,csuklórögzítő,női mélyütésvédő,önvédelmi felszerelés,mélyütésvédő,katana,rugalmas bandázs,box nadrág,alkarpajzs,birkózó cipő,mellvédő,thai box nadrág,nunchaku,vaksz,rácsos fejvédő,szuszpenzor,karate nadrág,joga,karate szótár,önvédelmi eszköz,wkf sípcsontvédő,műbőr pontütő,csuklómerevítő,expander,hajlított pontütő,harcművészet,sípcsontvédő,fogyasztó kerék,térdgumi,kézilabda,neoprén térdvédő,bőr pajzs,Matsuru,tenyeres pontütő,műbőr pajzs,Miskolcon,kineziológiai tapasz,Kaiten,tapadószalag bandázs,fogvédő,balett cipő,Borsod,budo nadrág,bo,iskolai sportfelszerelés,karate mellvédő,sportszár,labdarúgás

  Powered by:   UWS