1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

Kyokushin karate I.

A 15 éve megjelent nagysikerű alapkönyv új, teljesen átdolgozott kiadása a kyokushin karate történelméről, alapjairól (a test ütő- és rugófelületei, állások, alaptechnikák, páros küzdőgyakorlatok, kiegészítő fejlesztő-erősítő gyakorlatok, töréstechnikák, közelharc dobástechnikái és földharc, versenyszabályok és némi önvédelem).
Úgy gondolom, hogy a Kyokushin Karate – amely más karate irányzatok mellett ma is a legnépszerűbb Magyarországon - megérdemli, hogy szerelmesei, tisztelői, gyakorlói ne csak az edzéseken, de otthon is szerezhessenek róla kellő ismeretet. E könyv elsősorban a karatét most kezdőknek nyújt nagy segítséget az alapok részletes ismertetésével. A karate - így a Kyokushin Karate – gyakorlása, tanulása is a hármas tagozódásra épül, ezért a Kihon, a Kata és a Kumite gyakorlatok kapnak elsősorban széles teret könyveimben.

„Senki sem lehet annyira önző, hogy tudásából ne adjon át másoknak.”

Sosai Oyama

A Kyokushin Karate jelentése: a „Végső Igazság Karatéja”. Használjuk még Kyokushinkai szóösszetételben, ahol a Kai szó a telálkozást jelenti. Ilyen formában tehát: „Találkozás a Végső Igazsággal”. A Kyokushin Karate, mint azt nevének jelentése is mutatja – szemben a tradicionális japán karatestílusokkal -, olyan merőben új és nyílt módszer, amely az egyén emberségessé válásához mindig és mindenkor az igazságot keresi.

A Kyokushin Karate szimbóluma a Kanku, mely eredetileg a Kanku Dai Kata-ban szerepel, mint égvizsgáló pozíció. E kéztartást úgy képezzük, hogy a nyitott tenyerünket kézháttal arcunk felé fordítva mutató- és hüvelykujjunkat egymásnak támasztjuk, a közte levő rombusz alakú résen keresztül tekintünk a messzeségbe. A Kanku az ujjak találkozásánál az egységet (összetartozást, szervezeti egységet), a csukló felőli széles rész az erőt, a kör közepe a végtelent, illetve a távoli célt, az egészet összefogó kör pedig a harmoniát és a körkörös mozdulatokat jelképezi. A Kyokushin Karate megalapítója Masutatsu Oyama mester, századunk egyik legnagyobb küzdőegyénisége. Az ő képessége és felfogása a karatéról tükröződik irányzatában. A Kyokushin Karatét a világon úgy is hívják, hogy a „Legerősebb Karate” (Strongest Karate) vagy „Erőkarate” (Power Karate). Célját - amely azonos minden harci művészet (Budo irányzatok) céljával: a zenféle tudati állapot elérésén keressztül a személyiség fejlesztése -, az erőkarate útján kívánja elérni. Alapelve: valódi harcosokat csak valódi feltételek, és körülmények között lehet nevelni. Így nem ismeri el a csupán jelzett, illetve bemutatott találatokat, csak a teljes erővel és hatékonysággal végrehajtott tökéletes technikákat. Ehhez a kemény küzdőmodorhoz azonban csak igen fokozatos, módszeres fizikai, szellemi és technikai felkészítés vezethet el. Edzésről edzésre egyre nehezebb próbák elé kerülnek a karatekák, melyek hatására néhány év alatt kialakul a helyes védelmi reakciójuk, megtanulnak hatékonyan támadni, védekezni és - a növekvő kockázaton és fájdalomtűrésen keresztül - elviselni az ellenfél kemény találatait. Így ez a módszer életszerű feltételeket biztosít a felkészülésben. A játékos karate nélkülözi azt a felelősségtudatot, melyet a Kyokushin Karate edzésein nap, mint nap gyakorlunk önmagunkkal és társainkkal szemben. A játékos karate csupán lépcsőfoka, kezdete lehet az igazi Budo Karaténak. A gyakorlás során el kell jutnunk egy olyan szintre, mikor már az életösztön szolgálja azt az alapelemet a karatéhoz, ami a technikánál és a testi erőnél is fontosabb, mert csak ez késztet minket a legszabadabb mozgásra, cselekvésre. Cselekedeteinket, mozdulatainkat félelmünk képes leginkább gátolni, mely elsősorban a magunk iránt érzett szánalomból adódik. Ez a tulajdonság kizárólag emberi, az állatvilágban ismeretlen. Így a legfontosabb cél a félelem leküzdése, mely nélkül nem képzelhető el a feladatra való tiszta koncentrálás és a szabad cselekvés eredményezte győzelem.

 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Harcművészet

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete judo ruha,foci,Borsod,Fuji,chi kung,hajlított pontütő,fogyasztó kerék,sportszár,4F,rácsos fejvédő,bíró felszerelés,birkózás,budo nadrág,kata könyv,fémmerevítéses térdrögzítő,csuklóerősítő,expander,joga,aikido,fit labda,tanto,Miskolcon,vállrögzítő,fogvédő,labdarúgás,egykezes súly,Kime,alhasvédő,műbőr pontütő,szuszpenzor,aerobik,pontütő,sportfelszerelés,önvédelmi eszköz,bokavédő,tapadószalag bandázs,műbőr pajzs,seikenvédő,adidas box cipő,katana,kung fu,önvédelmi felszerelés,box,puzzle tatami,karate nadrág,gyerek fejvédő,Ruca Fighter,zacskós fogvédő,szauna ruha,combvédő,fejvédő,tonfa,tatami,karate,kézilabda térdvédő,térdgumi,kézilabda,judo,verseny mellvédő,gyerek fogvédő,önvédelmi ruha,ju jitsu,vaksz,nunchaku,miskolci,csuklómerevítő,rugalmas seikenvédő,vállvédő,wkf sípcsontvédő,neoprén térdvédő,kapus kesztyű,fitnesz,adidas birkózó cipő,jo,kineziológiai tapasz,kiöntős fogvédő,birkózó cipő,combgumi,Matsuru,box zsák,amerikai foci,judo szőnyeg,mellvédő,budo kabát,kendo,torna,szőnyeg,BAZ megye,testütő pajzs,herevédő,sporteszköz,thai box,rugalmas bandázs,Everlast,térdrögzítő,meleg vizes fogvédő,arccsontvédő,bokarögzítő,iskolai sportfelszerelés,Bódi,verseny fejvédő,térdvédő,szamurájok,karate kabát,adidas mellvédő,shotokan karate,lábszárvédő,alkarvédő,zsákütő kesztyű,harcművészet,bandázs,rögzítőpántos fogvédő,bőr fejvédő,wkf seikenvédő,párnás térdvédő,műbőr fejvédő,wakizashi,box cipő,versenysportok,zselés fogvédő,karate mellvédő,Kaiten,öv,csuklórögzítő,kung fu cipő,box kesztyű,bőr pajzs,női mélyütésvédő,táska,könyv,judo nadrág,függeszthető zsák,wkf mellvédő,Kulcsszavak: sport,küzdősport,röplabda,thai box nadrág,csuklóvédő,mma,pilates,birkózó fülvédő,budo,önvédelem,vászon zsák,mma sípcsontvédő,karate sípcsontvédő,shuriken,bo,Saman,mma kesztyű,bokagumi,magnézia kocka,alkarpajzs,box nadrág,tenyeres pontütő,taekwondo,sípcsontvédő,mélyütésvédő,sportruha,súlyemelő kesztyű,mellkasvédő,karate szótár,gumikés,női altestvédő,kyokushin karate,bőr pontütő,Adidas,fa hulahopp karika,női mellvédő,kempo,balett cipő 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! műbőr fejvédő,fejvédő,wkf mellvédő,judo szőnyeg,vállvédő,fit labda,karate nadrág,fogyasztó kerék,sípcsontvédő,shotokan karate,könyv,szőnyeg,csuklórögzítő,zacskós fogvédő,zselés fogvédő,kempo,jo,sportszár,box cipő,puzzle tatami,Bódi,shuriken,taekwondo,birkózás,amerikai foci,műbőr pontütő,wkf seikenvédő,joga,mma,kyokushin karate,alkarpajzs,chi kung,ju jitsu,Kime,combgumi,kung fu,Kulcsszavak: sport,bokarögzítő,fa hulahopp karika,budo nadrág,önvédelem,önvédelmi felszerelés,labdarúgás,thai box,röplabda,wkf sípcsontvédő,hajlított pontütő,pilates,fitnesz,neoprén térdvédő,gyerek fogvédő,bandázs,testütő pajzs,kiöntős fogvédő,karate kabát,küzdősport,Fuji,alkarvédő,birkózó cipő,térdrögzítő,pontütő,rácsos fejvédő,karate sípcsontvédő,herevédő,fogvédő,budo kabát,adidas mellvédő,gumikés,mellkasvédő,vászon zsák,wakizashi,karate szótár,szauna ruha,karate,kata könyv,kézilabda,katana,női mellvédő,csuklómerevítő,verseny mellvédő,súlyemelő kesztyű,térdgumi,csuklóerősítő,műbőr pajzs,kung fu cipő,fémmerevítéses térdrögzítő,aerobik,versenysportok,női altestvédő,balett cipő,bíró felszerelés,függeszthető zsák,budo,sporteszköz,csuklóvédő,Saman,arccsontvédő,térdvédő,bőr pontütő,tapadószalag bandázs,vaksz,thai box nadrág,Borsod,meleg vizes fogvédő,Miskolcon,öv,iskolai sportfelszerelés,torna,mélyütésvédő,expander,rögzítőpántos fogvédő,önvédelmi ruha,bo,foci,box nadrág,birkózó fülvédő,táska,verseny fejvédő,adidas box cipő,bőr pajzs,kendo,aikido,sportruha,kapus kesztyű,karate mellvédő,gyerek fejvédő,tenyeres pontütő,mma sípcsontvédő,tatami,Ruca Fighter,box,rugalmas bandázs,zsákütő kesztyű,adidas birkózó cipő,judo ruha,judo,szamurájok,lábszárvédő,bokavédő,alhasvédő,nunchaku,bokagumi,rugalmas seikenvédő,magnézia kocka,mellvédő,sportfelszerelés,önvédelmi eszköz,Matsuru,vállrögzítő,egykezes súly,kineziológiai tapasz,tanto,Adidas,4F,harcművészet,combvédő,mma kesztyű,box zsák,tonfa,bőr fejvédő,BAZ megye,női mélyütésvédő,párnás térdvédő,miskolci,judo nadrág,seikenvédő,szuszpenzor,Everlast,kézilabda térdvédő,Kaiten,box kesztyű

  Powered by:   UWS