1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Bőr kesztyű, Respect, Spartan műbőr

A RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ A HARCOSOK KEDVENC TÁMADÓ "FEGYVERE". DUPLÁN RÖGZÍTHETŐ CSUKLÓPÁNTJA MÉG TÖKÉLETESEBB ILLESZKEDÉST BIZTOSÍT.


RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ - A FEGYELMEZETT HARCOSOKNAK!

A Spártai bokszkesztyű színe erőt, tekintélyt és veszélyt sugároz, így ellenfeled már a küzdelem elején pszichológiai "hadviselés" áldozatává válik. Ha a bokszkesztyű színe sötét, az ellenfeled nehezebben tudja követni, így ütéseid meglepetésszerűen hathatnak rá. Ez a kesztyű bizony képes a meglepetésekre. Kialakítását illetően alacsony tömésű bokszkesztyű. Nagyon kényelmes és kiválóan alkalmas a pontos ütések bevitelére. Műbőr bokszkesztyűink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű alapanyagok kiválasztására, hisz az alapanyag minősége meghatározza a kesztyű minőségét is. A boxkesztyű szellőzése a hálós tenyérrésznek köszönhetően biztosítva van, ez tovább fokozza a komfortérzetet. A varrással rögzített hüvelykujj és a tépőzáras csuklópánt segíti megóvni a kezet az ízületi sérülésektől. A Spartan bokszkesztyűt duplán rögzíthető csuklópánttal láttuk el, hogy az illeszkedése még tökéletesebb legyen. Nem csak felnőtt-, hanem gyerek méret is elérhető belőle.


A RESPECT SPÁRTAI BOKSZKESZTYŰ ELŐNYEI:
kiváló minőségű műbőr borítás
széles csuklópánt
csuklópántja duplán rögzíthető
szellőzős tenyérrész
divatos külső

Milyen sportokhoz ajánljuk?

A boxkesztyűt elsősorban box, kick-box, thai-box, kempo edzésekhez ajánljuk, de a karate egyes szabályrendszerei is lehetővé teszik használatukat.


Méretek:

8-16 OZ

Milyen a jó bokszkesztyű?

A Respect bokszkesztyűink bírják a magas igénybevételt, valamint egyaránt védik a kesztyű használóját és ellenfelét a sérülésektől.


Milyen kiegészítőt válassz a kesztyű mellé?

Amit ne hagyj ki, az a bandázs, vagy bandázskesztyű! Ez fogja megtartani és megvédeni a csuklódat a sérülésektől. Óvja a kezedet az izzadtságtól és könnyebben tisztítható, mint a kesztyű. Érdemes a boxkesztyű mellett elgondolkodni egy jó fejvédőn, vagy fogvédőn is. Ezek a kiegészítők sokkal olcsóbbak, mint a fogorvos egy rosszul sikerült edzést követően. laugh


Egy jó tipp, amit minden sportolónak tudnia kellene! Mindegy mit sportolsz, erre érdemes figyelned!

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk fejlődni, megtartsuk, vagy javítsuk egészségünket nem elég csak az edzésekre lejárni és becsületesen végigcsinálni az edző által kiadott feladatokat, gyakorlatokat. A szervezetünknek, izomzatunknak szüksége van megfelelő mikró-, és makró tápanyagokra is. Éppen ezért a táplálékkiegészítők manapság természetes és praktikus kiegészítőnek számítanak. Használd ki te is pozitív hatásukat!


Miben segít neked egy táplálékkiegészítő?

Ha egy szóban kellene válaszolni, akkor mindenben! Természetesen nem mindegy, hogy fogyni, vagy hízni szeretnél, izmosodnál, vagy csak az energiaszintedet növelnéd. Az is lehet, hogy "csak" az egészségedet, az immunrendszeredet szeretnéd karbantartani, vagy a gyorsabb regenerálódás miatt választanál táplálékkiegészítőt magadnak.


Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők amikre szükséged van?

A célodtól függetlenül elmondhatjuk, hogy a vitaminra, és a fehérje, illetve aminosav utánpótlásra kell jobban odafigyelned! A megnövekedett terhelés (edzés) következtében, szervezetünk, izomzatunk hiányt szenvedhet az előbb említett mikró- és makró tápanyagokból. Ha ezek a tápanyagok nem állnak a rendelkezésedre megfelelő mennyiségben, az nem csak az edzés rovására mehet, de hosszú távon biztos lehetsz benne, hogy az egészséged is veszélybe kerülhet.

 

Színek:

 
 10oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 12oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 14oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 16oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 

 


Gyártó:
Respect

 

Kategória: Webáruház termékek / Edzőfelszerelések / Box kesztyűk

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete kendo,térdvédő,alhasvédő,bokarögzítő,bokavédő,női mélyütésvédő,tenyeres pontütő,öv,magnézia kocka,szauna ruha,csuklórögzítő,labdarúgás,birkózó cipő,bíró felszerelés,súlyemelő kesztyű,Ruca Fighter,adidas birkózó cipő,zsákütő kesztyű,verseny mellvédő,jo,neoprén térdvédő,zacskós fogvédő,mélyütésvédő,box cipő,harcművészet,wakizashi,bőr pontütő,judo ruha,női mellvédő,amerikai foci,rugalmas seikenvédő,bokagumi,szuszpenzor,kempo,iskolai sportfelszerelés,kiöntős fogvédő,kata könyv,vaksz,Adidas,fogyasztó kerék,hajlított pontütő,fa hulahopp karika,box kesztyű,röplabda,wkf seikenvédő,birkózó fülvédő,Kime,Miskolcon,bo,sporteszköz,műbőr pajzs,karate,rugalmas bandázs,tatami,budo,budo nadrág,aikido,csuklómerevítő,fitnesz,puzzle tatami,bőr pajzs,kézilabda,küzdősport,pilates,kézilabda térdvédő,Matsuru,fémmerevítéses térdrögzítő,wkf mellvédő,párnás térdvédő,ju jitsu,bőr fejvédő,táska,versenysportok,sportszár,karate mellvédő,herevédő,kapus kesztyű,arccsontvédő,térdrögzítő,shuriken,könyv,mma kesztyű,shotokan karate,műbőr fejvédő,chi kung,rácsos fejvédő,alkarpajzs,fit labda,fejvédő,thai box,torna,sportfelszerelés,Borsod,karate nadrág,thai box nadrág,joga,BAZ megye,vállvédő,combgumi,verseny fejvédő,önvédelem,csuklóerősítő,rögzítőpántos fogvédő,testütő pajzs,Fuji,budo kabát,önvédelmi ruha,kung fu cipő,Bódi,meleg vizes fogvédő,kineziológiai tapasz,expander,adidas box cipő,mma sípcsontvédő,zselés fogvédő,csuklóvédő,műbőr pontütő,taekwondo,seikenvédő,bandázs,gyerek fogvédő,balett cipő,térdgumi,4F,tanto,karate szótár,vászon zsák,sportruha,Kulcsszavak: sport,nunchaku,adidas mellvédő,szamurájok,vállrögzítő,judo,szőnyeg,foci,mma,kung fu,sípcsontvédő,önvédelmi eszköz,függeszthető zsák,aerobik,tonfa,alkarvédő,karate sípcsontvédő,önvédelmi felszerelés,wkf sípcsontvédő,Saman,birkózás,lábszárvédő,mellvédő,combvédő,box nadrág,katana,box,gyerek fejvédő,judo szőnyeg,Kaiten,karate kabát,kyokushin karate,Everlast,judo nadrág,miskolci,mellkasvédő,pontütő,fogvédő,gumikés,egykezes súly,női altestvédő,box zsák,tapadószalag bandázs 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! meleg vizes fogvédő,torna,tatami,bokavédő,expander,mellkasvédő,foci,vaksz,öv,wkf sípcsontvédő,birkózó cipő,karate sípcsontvédő,kendo,szauna ruha,kyokushin karate,wkf mellvédő,tonfa,kézilabda,shotokan karate,zsákütő kesztyű,fitnesz,rögzítőpántos fogvédő,röplabda,sportfelszerelés,neoprén térdvédő,budo nadrág,amerikai foci,birkózás,iskolai sportfelszerelés,jo,thai box nadrág,bőr fejvédő,combvédő,wkf seikenvédő,térdvédő,labdarúgás,alkarpajzs,tenyeres pontütő,pontütő,wakizashi,szőnyeg,herevédő,Matsuru,fémmerevítéses térdrögzítő,mma sípcsontvédő,alhasvédő,Saman,fejvédő,sporteszköz,kineziológiai tapasz,szamurájok,taekwondo,kata könyv,gyerek fejvédő,karate kabát,budo kabát,puzzle tatami,bokarögzítő,zacskós fogvédő,judo nadrág,könyv,gyerek fogvédő,karate,testütő pajzs,csuklórögzítő,aikido,Adidas,miskolci,női mellvédő,zselés fogvédő,judo ruha,gumikés,Kaiten,Ruca Fighter,judo szőnyeg,adidas birkózó cipő,balett cipő,seikenvédő,fogyasztó kerék,Kulcsszavak: sport,önvédelmi eszköz,önvédelmi ruha,joga,kézilabda térdvédő,vállrögzítő,Fuji,bo,fit labda,bíró felszerelés,4F,kempo,BAZ megye,tanto,thai box,mma kesztyű,adidas box cipő,box kesztyű,mélyütésvédő,birkózó fülvédő,rugalmas bandázs,Miskolcon,verseny mellvédő,nunchaku,párnás térdvédő,csuklómerevítő,küzdősport,arccsontvédő,függeszthető zsák,bokagumi,fogvédő,Everlast,judo,aerobik,karate szótár,adidas mellvédő,térdrögzítő,bőr pajzs,női mélyütésvédő,karate mellvédő,műbőr fejvédő,verseny fejvédő,műbőr pajzs,sportszár,Kime,box nadrág,egykezes súly,Bódi,műbőr pontütő,vállvédő,kiöntős fogvédő,harcművészet,kung fu cipő,rácsos fejvédő,önvédelem,vászon zsák,kung fu,box zsák,önvédelmi felszerelés,pilates,budo,hajlított pontütő,katana,combgumi,chi kung,bőr pontütő,box cipő,magnézia kocka,térdgumi,szuszpenzor,rugalmas seikenvédő,súlyemelő kesztyű,ju jitsu,sípcsontvédő,női altestvédő,shuriken,karate nadrág,mma,Borsod,csuklóvédő,mellvédő,csuklóerősítő,táska,alkarvédő,kapus kesztyű,versenysportok,sportruha,tapadószalag bandázs,box,lábszárvédő,fa hulahopp karika,bandázs

  Powered by:   UWS