1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Bőr kesztyű, Respect, Spartan műbőr

A RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ A HARCOSOK KEDVENC TÁMADÓ "FEGYVERE". DUPLÁN RÖGZÍTHETŐ CSUKLÓPÁNTJA MÉG TÖKÉLETESEBB ILLESZKEDÉST BIZTOSÍT.


RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ - A FEGYELMEZETT HARCOSOKNAK!

A Spártai bokszkesztyű színe erőt, tekintélyt és veszélyt sugároz, így ellenfeled már a küzdelem elején pszichológiai "hadviselés" áldozatává válik. Ha a bokszkesztyű színe sötét, az ellenfeled nehezebben tudja követni, így ütéseid meglepetésszerűen hathatnak rá. Ez a kesztyű bizony képes a meglepetésekre. Kialakítását illetően alacsony tömésű bokszkesztyű. Nagyon kényelmes és kiválóan alkalmas a pontos ütések bevitelére. Műbőr bokszkesztyűink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű alapanyagok kiválasztására, hisz az alapanyag minősége meghatározza a kesztyű minőségét is. A boxkesztyű szellőzése a hálós tenyérrésznek köszönhetően biztosítva van, ez tovább fokozza a komfortérzetet. A varrással rögzített hüvelykujj és a tépőzáras csuklópánt segíti megóvni a kezet az ízületi sérülésektől. A Spartan bokszkesztyűt duplán rögzíthető csuklópánttal láttuk el, hogy az illeszkedése még tökéletesebb legyen. Nem csak felnőtt-, hanem gyerek méret is elérhető belőle.


A RESPECT SPÁRTAI BOKSZKESZTYŰ ELŐNYEI:
kiváló minőségű műbőr borítás
széles csuklópánt
csuklópántja duplán rögzíthető
szellőzős tenyérrész
divatos külső

Milyen sportokhoz ajánljuk?

A boxkesztyűt elsősorban box, kick-box, thai-box, kempo edzésekhez ajánljuk, de a karate egyes szabályrendszerei is lehetővé teszik használatukat.


Méretek:

8-16 OZ

Milyen a jó bokszkesztyű?

A Respect bokszkesztyűink bírják a magas igénybevételt, valamint egyaránt védik a kesztyű használóját és ellenfelét a sérülésektől.


Milyen kiegészítőt válassz a kesztyű mellé?

Amit ne hagyj ki, az a bandázs, vagy bandázskesztyű! Ez fogja megtartani és megvédeni a csuklódat a sérülésektől. Óvja a kezedet az izzadtságtól és könnyebben tisztítható, mint a kesztyű. Érdemes a boxkesztyű mellett elgondolkodni egy jó fejvédőn, vagy fogvédőn is. Ezek a kiegészítők sokkal olcsóbbak, mint a fogorvos egy rosszul sikerült edzést követően. laugh


Egy jó tipp, amit minden sportolónak tudnia kellene! Mindegy mit sportolsz, erre érdemes figyelned!

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk fejlődni, megtartsuk, vagy javítsuk egészségünket nem elég csak az edzésekre lejárni és becsületesen végigcsinálni az edző által kiadott feladatokat, gyakorlatokat. A szervezetünknek, izomzatunknak szüksége van megfelelő mikró-, és makró tápanyagokra is. Éppen ezért a táplálékkiegészítők manapság természetes és praktikus kiegészítőnek számítanak. Használd ki te is pozitív hatásukat!


Miben segít neked egy táplálékkiegészítő?

Ha egy szóban kellene válaszolni, akkor mindenben! Természetesen nem mindegy, hogy fogyni, vagy hízni szeretnél, izmosodnál, vagy csak az energiaszintedet növelnéd. Az is lehet, hogy "csak" az egészségedet, az immunrendszeredet szeretnéd karbantartani, vagy a gyorsabb regenerálódás miatt választanál táplálékkiegészítőt magadnak.


Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők amikre szükséged van?

A célodtól függetlenül elmondhatjuk, hogy a vitaminra, és a fehérje, illetve aminosav utánpótlásra kell jobban odafigyelned! A megnövekedett terhelés (edzés) következtében, szervezetünk, izomzatunk hiányt szenvedhet az előbb említett mikró- és makró tápanyagokból. Ha ezek a tápanyagok nem állnak a rendelkezésedre megfelelő mennyiségben, az nem csak az edzés rovására mehet, de hosszú távon biztos lehetsz benne, hogy az egészséged is veszélybe kerülhet.

 

Színek:

 
 10oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 12oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 14oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 16oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 

 


Gyártó:
Respect

 

Kategória: Webáruház termékek / Edzőfelszerelések / Box kesztyűk

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete mellkasvédő,taekwondo,női altestvédő,Saman,budo kabát,puzzle tatami,box zsák,Adidas,sportruha,bandázs,neoprén térdvédő,Kulcsszavak: sport,rögzítőpántos fogvédő,balett cipő,karate kabát,fitnesz,verseny fejvédő,adidas birkózó cipő,fogvédő,kineziológiai tapasz,Bódi,combvédő,karate nadrág,bokavédő,magnézia kocka,műbőr fejvédő,amerikai foci,csuklóvédő,bőr pajzs,adidas mellvédő,torna,mma,thai box,nunchaku,pilates,ju jitsu,szőnyeg,mma sípcsontvédő,vállrögzítő,wakizashi,mellvédő,szuszpenzor,wkf mellvédő,bokagumi,műbőr pontütő,kung fu cipő,budo,tanto,Ruca Fighter,szauna ruha,sporteszköz,egykezes súly,fogyasztó kerék,kézilabda,versenysportok,kendo,mélyütésvédő,vaksz,vászon zsák,judo nadrág,csuklóerősítő,chi kung,4F,bőr pontütő,budo nadrág,zacskós fogvédő,tapadószalag bandázs,expander,bokarögzítő,zselés fogvédő,lábszárvédő,függeszthető zsák,wkf sípcsontvédő,combgumi,térdvédő,karate mellvédő,térdgumi,küzdősport,box nadrág,önvédelmi felszerelés,aerobik,súlyemelő kesztyű,zsákütő kesztyű,szamurájok,iskolai sportfelszerelés,fémmerevítéses térdrögzítő,csuklórögzítő,fa hulahopp karika,rácsos fejvédő,BAZ megye,női mellvédő,shuriken,birkózó fülvédő,könyv,kung fu,kata könyv,Miskolcon,adidas box cipő,sportfelszerelés,karate szótár,kézilabda térdvédő,tatami,sípcsontvédő,arccsontvédő,box kesztyű,sportszár,önvédelmi ruha,shotokan karate,röplabda,judo,Borsod,bo,box,gyerek fogvédő,kiöntős fogvédő,kyokushin karate,önvédelem,fejvédő,táska,mma kesztyű,testütő pajzs,hajlított pontütő,meleg vizes fogvédő,box cipő,karate sípcsontvédő,herevédő,párnás térdvédő,foci,thai box nadrág,kapus kesztyű,női mélyütésvédő,pontütő,vállvédő,Kime,önvédelmi eszköz,Kaiten,fit labda,csuklómerevítő,joga,jo,labdarúgás,öv,aikido,verseny mellvédő,judo ruha,birkózó cipő,Everlast,karate,műbőr pajzs,alkarpajzs,tonfa,tenyeres pontütő,alhasvédő,bőr fejvédő,birkózás,kempo,katana,térdrögzítő,gyerek fejvédő,gumikés,miskolci,bíró felszerelés,alkarvédő,judo szőnyeg,rugalmas seikenvédő,Fuji,seikenvédő,Matsuru,wkf seikenvédő,harcművészet,rugalmas bandázs 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! önvédelem,bőr fejvédő,balett cipő,adidas mellvédő,herevédő,fit labda,foci,műbőr pajzs,Matsuru,adidas birkózó cipő,bőr pontütő,vászon zsák,párnás térdvédő,kineziológiai tapasz,box zsák,Kaiten,mma kesztyű,Borsod,sportfelszerelés,bandázs,mellvédő,függeszthető zsák,bokavédő,karate mellvédő,verseny fejvédő,csuklóerősítő,Fuji,műbőr pontütő,kiöntős fogvédő,pilates,meleg vizes fogvédő,labdarúgás,alkarvédő,aerobik,birkózás,Everlast,kata könyv,kempo,csuklómerevítő,rugalmas seikenvédő,vaksz,röplabda,Kulcsszavak: sport,tenyeres pontütő,hajlított pontütő,torna,fogyasztó kerék,pontütő,jo,shuriken,karate sípcsontvédő,lábszárvédő,budo kabát,ju jitsu,box cipő,könyv,wkf seikenvédő,zselés fogvédő,combvédő,verseny mellvédő,mélyütésvédő,sportszár,gyerek fejvédő,önvédelmi ruha,thai box,sportruha,expander,szauna ruha,birkózó cipő,csuklórögzítő,karate,tatami,női mélyütésvédő,kung fu cipő,küzdősport,neoprén térdvédő,szamurájok,karate kabát,alkarpajzs,gyerek fogvédő,női mellvédő,amerikai foci,versenysportok,testütő pajzs,műbőr fejvédő,katana,iskolai sportfelszerelés,csuklóvédő,tonfa,mma,tapadószalag bandázs,térdrögzítő,Ruca Fighter,Kime,vállvédő,térdvédő,térdgumi,szőnyeg,nunchaku,karate szótár,arccsontvédő,önvédelmi felszerelés,fitnesz,öv,fémmerevítéses térdrögzítő,bíró felszerelés,bo,kézilabda,wakizashi,zsákütő kesztyű,kapus kesztyű,Adidas,rugalmas bandázs,magnézia kocka,BAZ megye,kyokushin karate,judo szőnyeg,combgumi,harcművészet,fa hulahopp karika,kézilabda térdvédő,zacskós fogvédő,egykezes súly,birkózó fülvédő,sporteszköz,mellkasvédő,kendo,sípcsontvédő,adidas box cipő,önvédelmi eszköz,judo,női altestvédő,thai box nadrág,fogvédő,wkf sípcsontvédő,judo ruha,rácsos fejvédő,bokagumi,fejvédő,aikido,box kesztyű,4F,szuszpenzor,Saman,wkf mellvédő,karate nadrág,chi kung,bőr pajzs,gumikés,puzzle tatami,budo,rögzítőpántos fogvédő,Bódi,budo nadrág,tanto,miskolci,vállrögzítő,joga,alhasvédő,táska,kung fu,box,seikenvédő,shotokan karate,súlyemelő kesztyű,mma sípcsontvédő,box nadrág,judo nadrág,Miskolcon,bokarögzítő,taekwondo

  Powered by:   UWS